HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2018 Perşembe Saat: 09:14

UMUTLAR BİR BAŞKA BAHARA!

Y.Orduspor sahasında oynadığı maçta rakibi Darıca Gençlerbirliği’ne 3-1 mağlup oldu. Futbolcular saha içerisindeki performansları da büyük tepki topladı.
UMUTLAR BİR BAŞKA BAHARA!

 Y.Orduspor sahasında oynadığı maçta rakibi Darıca Gençlerbirliği’ne 3-1 mağlup oldu. Futbolcular saha içerisindeki performansları  da büyük tepki topladı.

                Y.Orduspor aldığı bu yenilgiyle Play-Off defterini de kapattı. Konuk Darıca Gençlerbirliği ise şampiyonluk şansını bir puan farkla son haftaya taşıdı.

                İşte o maçta kalemin notlarına takılanlar.            

x-Güneşli ve 22 derece sıcak bir havada oynanan karşılaşmada Veli Karakaya, Kemal Mavi ve İsmail Taygun Tasalı hakem üçlüsü görev yaptı.

x-Karşılaşmanın bilet ücretleri maraton 5 ve kapalı tribünde 10 TL olarak uygulandı.

x-Maçtan önce vefat eden Türkiye Futbol Federasyonu  ile Beşiktaş Kulübünün eski yöneticisi Yemen Ekşioğlu için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

x-Diğer maçlara göre, saha içi ve saha dışında görev yapan Emniyet mensupları ile Özel Güvenlikçilerin sayası hayli fazlaydı.

x-Müsabakayı bürokrasinin üst kesiminden Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz izledi.

x-Orduspor eski dönem kulüp başkanı Mustafa Poyraz karşılaşmayı şeref tribününden izleyenler arasında yer aldı.

x-Karşılaşmayı Darıca’dan gelen 100 kişilik taraftar topluluğu da kendilerine ayrılan bölümden izlediler. Müsabaka süresince Darıca Gençlerbirliği’nin lehine tezahürat yapmalarıyla dikkat çektiler.

x-Müsabakayı Y.Orduspor’lu taraftarlar her zaman ki görüntüleriyle izlediler.

x-Maçı şeref tribününden izleyen ve sayıları 20’ye ulaşan Darıca Gençlerbirliği yönetim kurulu üyelerinin, heyecanlı ve stresli görüntüleri gözlerden kaçmadı.

x-Müsabakayı saha içi ve basın tribününden baştan sona izleyen basın mensubu sayısı 9 ile sınırlı kaldı.

x-Konuk takım da 6 numaralı formayı giyen Emrullah Kokoç, 10 numaralı formayı giyen  Cafercan  Aksu ve 52 numaralı formayı ıslatan Doğancan Aynacı Orduspor eski dönem futbolcularıydı.

x-Karşılaşmayı Orduspor eski dönem futbolcularından Fikret Ayabakan, Turgay Güney, Turgut Kır, Ömer Kılıç, Sefa Yüce, İbrahim Yıldırım, Sinan Bayraktar ve Güven Türközer şeref tribününden izleyen isimler oldular.

x-Müsabakayı  siyasilerden Ak Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündog’du ile Oktay Çanak’ta izleyenlar arasında yer aldılar.Maça her iki takım futbolcuları ellerinde “Heyyy! Büyükler trafik kurallarına uyun, biz çocuklara örnek olun” söz yazılı pankartla çıktılar.

x-Karşılaşma öncesi bayanlara ücretsiz dağıtılan biletlerin 5 TL’Ye satıldığına tanık olanlar, olaya büyük tepki gösterdiler.

x-Maraton tribününde yer alan bir grup taraftar, her zaman ki gibi “Vur, kır, parçala bumaçı kazan” naraları atlılar.

x-Karşılaşma süresince Y.Orduspor, Hüseyin Bilge. Onur Ramazan Toprak, Mustafa Kayabaşı, Fatih deniz, Fatih Arat, Kerim Bölük. Deniz Boztepe (Dak 75 Emre Kıran),Erhan Şengül (Dak 46 Tuncay Fındıkcı), Safa Yıldırım, Turan Yılmaz ve (Emre Kara’lı (Dak 60 Hasan Torun) kadrosuyla mücadele etti. Konuk Darıca Gençlerbirliği’de Gökhan Köstereli, Alper Tursun, Yusuf Orhan, Emrullah Kokoç, Alperen Doğan (Dak 55 Görkem Güven), Cafercan Aksa, Bünyamin Cesur Karataş, Mehmet Yeniler, Hakkı Yıldız (Dak 75 Doğancan Aynacı, Hayrullah Bilazer ve Halil Çelik’li (Dak 87 Enes Subaşı) kadrosuyla mücadele eden taraf oldu.

x-Karşılaşmanın gollerini  Y.Orduspor adına  61. Dakikada Kerim Bölük, konuk Darıca Gençlerbirliği adına da 29.ncu dakikada Halil Çevik, 66 .ncıdakikada Bünyamin Cesur Karataş ve 88.nci dakikada da penaltıdan Cafercan Aksu kaydetti.

(Ordu Yeni Haber)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : UMUTLAR, BİR, BAŞKA, BAHARA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız