HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mayıs 2018 Çarşamba Saat: 09:28

FATSA ORMEK’TEN YIL SONU KONSERİ

Her yaştan vatandaşın bilgi ve beceri kazanmasına, zamanını verimli kullanıp sosyalleşmesi ve ev ekonomisine katkı sağlamasına yönelik eğitim veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK), yıl sonu etkinlikle
FATSA ORMEK’TEN YIL SONU KONSERİ

Her yaştan vatandaşın bilgi ve beceri kazanmasına, zamanını verimli kullanıp sosyalleşmesi ve ev ekonomisine katkı sağlamasına yönelik eğitim veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK), yıl sonu etkinliklerine devam ediyor.

Fatsa ORMEK şubesinde verilen kurslarla birçoğu ilk kez bir enstrüman ile tanışan 63 kursiyerin farklı branşta sergilediği “Küçükler ve Yetişkinler Enstrüman Konseri” davetlilerden tam not aldı. 

KONSERE BÜYÜK İLGİ VARDI

Fatsa Kültür Sarayında gerçekleştirilen konseri yaklaşık 350 kişi izledi. Gitar grubunda 12 öğrenci, bağlama grubunda 27 öğrenci, keman grubunda 9 öğrenci ve piyano grubunda ise 15 öğrenci sahne aldı.

KURSİYERLERLE BİRLİKTE ÖĞRETMENLER DE SAHNE ALDI

Programa kursiyerlere ders veren grup öğretmenleri de katıldı. Grup öğretenlerinden Hasan Sezai Çağlar bağlama, keman ve piyano, Selim Yılmaz gitar, Hakan Zorba bağlama, Dilan Bacak keman ve Dilek Yüksel ile Dilara Gönül de piyanodaki hünerleri ile konsere eşlik ettiler.

Büyük bir ilgi ile takip edilen konserde kursiyerler ve öğretmenlerinin sunduğu müzik ziyafeti dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Konser, çiçek takdimiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler : FATSA, ORMEK’TEN, YIL, SONU, KONSERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız