HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2018 Cumartesi Saat: 10:58

GAZETECİ ŞİMŞEK, MEZARI BAŞINDA ANILDI

Tribün Gazetesi kurucusu merhum gazeteci-yazar  Rıza Şimşek, ölümünün 26. yıl dönümünde Orhaniye köyündeki mezarı başında anıldı. Kur’an-ı Kerim ve duaların okunduğu anma programına; Ordu İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür
GAZETECİ ŞİMŞEK, MEZARI BAŞINDA ANILDI

Tribün Gazetesi kurucusu merhum gazeteci-yazar  Rıza Şimşek, ölümünün 26. yıl dönümünde Orhaniye köyündeki mezarı başında anıldı.

Kur’an-ı Kerim ve duaların okunduğu anma programına; Ordu İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Basın İlan Kurumu Şube MüdürüMurat Yürekli, İş adamları Murat Şimşek ve Süleyman Ersoy, gazeteciler ve merhumun ailesi katıldı.

ONUN YOLUNDA GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Anma programında konuşan Rıza Şimşek’in oğlu gazeteci-yazar Atilla Şimşek, ‘’ Her şeyden önce yaptığı hizmetler çok önemli. Bana ve bizlere verdiği bir düstur var. ‘Her şey devletten beklenmez.’ Sloganını bizlere yerleştirdi. Huzurevi, havaalanı, teleferik gibi projelerin öncülüğü yaptı. Biz de onun yolunda gitmeye çalışıyoruz. Ben, hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere de öldükten sonra kabrimizin başında anılacağımız günler nasip etsin‘’ dedi.

MEMLEKETİ İÇİN ÇALIŞTI

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ’de bir konuşma yaparak, ‘’ Ordu basınının duayeni, sevgili Rıza Şimşek’in mezarı başında dostları ve yakınları ile bir aradayız. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.  Rıza Şimşek’i anlatmaktan çok bir öz eleştiri yapmak lazım. Rıza Amca, Ordu basınının ve ‘Önce Memleketim’ diyen nadir insanlardan bir tanesidir. Onun yetiştirdiği insanlar olarak buradayız.

Bugün birçok hizmeti her ne kadar kendisi görememiş olsa da Üniversitesinden, havaalanına ve çevre yoluna kadar mücadelesini verdi. Sonradan olanlar gibi kendisine çalışan bir gazetecimiz değildi. Memleketi için çalışan bir gazeteciydi. Birçok hizmetin altına imzasını bırakmıştır ve Ordu’nun anması gereken nasir insanlarından birisidir. Hem ailesine hem de bizlere yol gösterici olduğu için çok teşekkür ediyoruz. Biz de onun gösterdiği yolda ülkesi için çalışan gazeteciler olmaya çalışacağız. ‘’ diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZETECİ, ŞİMŞEK, MEZARI, BAŞINDA, ANILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız