HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Haziran 2018 Perşembe Saat: 09:21

KUMRU DESTEĞE DEVAM EDECEK

Kumru ilçesinde düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Enver Yılmaz, “Hayata geçirdiğimiz her bir yatırımın en büyük destekçisi olan dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a halkımızın güveni tamdır. Verdiğimiz hizmetle
KUMRU DESTEĞE DEVAM EDECEK

Kumru ilçesinde düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Enver Yılmaz, “Hayata geçirdiğimiz her bir yatırımın en büyük destekçisi olan dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a halkımızın güveni tamdır. Verdiğimiz hizmetleri tek başımıza yapmıyoruz. Ankara bize kaynağı gönderiyor, biz de o kaynağı doğru yatırımlarla sizlerin hizmetine sunuyoruz” dedi.

“SU SORUNU ORTADAN KALKIYOR”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar programları kapsamında, Kumru ilçesinde vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, halkın yapılan hizmetlerden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyerek, “Geride bıraktığımız 4 yıllık süre içerisinde Kumru Belediye Başkanımla birlikte burada çok güzel işlere imza attık. Göreve geldiğimiz ilk günlerde aldığımız raporlar doğrultusunda, il genelinde iki ilçemizde büyük su problemi yaşandığı söylenmişti. Bunlar Kumru ve Perşembe ilçelerimiz idi. Bu ilçelerimizdeki su sorununu en kısa sürede çözüme kavuşturarak çalışmamızı % 95 seviyesine getirdik” ifadelerini kullandı.

“İLÇE MERKEZİNİN TÜM YOLLARI ASFALTLANACAK”

Sıcak asfalt çalışmalarında da önemli bir mesafe aldıklarının altını çizen Başkan Enver Yılmaz, “Özellikle ilçe merkezindeki tüm yolları sıcak asfalt yapacak ve bu çalışmaya da bayramın hemen ardından başlayacağız. Yollarımızın kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını bitirdik. Devlet Su İşleri Müdürlüğümüz de çok başarılı bir dere ıslah çalışması gerçekleştirdi. Bunları bir bütün olarak düşündüğümüzde Kumru ilçemiz hastanesi, okulları, yolları ve suyu ile güzel hizmetler aldı. Tabi ki verilen hizmetler burada kalmayacak ve çalışmalarımız aynı heyecanla devam edecek” diye konuştu.

“KENT MEYDANI YIL SONUNDA BİTECEK”

Kumru’ya yapılacak kent meydanı hakkında da bilgi veren Başkan Yılmaz, “Dere ıslahının tamamlanmasının ardından, 14 ilçemizde yapmış olduğumuz kent meydanları projemizi Kumru ilçemize de kazandıracağız. Toplam 4 bin 380 metrekare alan üzerine uygulanacak proje tamamlandığında yer altında 83 araçlık otoparkı, dinlenme alanları ile bir de sosyal donatı alanı ortaya çıkacak. Ahşap seyir terasları, kafeteryası, mescidi, şadırvanı, peyzaj donatı elemanları ve otopark alanına kurulacak bay-bayan ve engelli tuvaleti ile bebek bakım odasını da içinde barındıracak projemiz Kumru ilçemize hayırlı olsun. Çalışmayı hayata geçirebilmemiz için öncelikle dere ıslahının tamamlanmasını bekledik ve çok şükür yıl sonu itibarıyla bitiyor. Projemizin toplam maliyeti 6 milyon TL’yi bulacak” dedi.

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA HALKIMIZIN GÜVENİ TAMDIR”

Hayata geçirilen hizmetlerde en büyük desteği Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldıklarını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Mesele hizmetin yapılmasıdır. Kumru ilçemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin referandum oylamasında %85.2’lik oranla en güçlü desteklerden birini verdi. O seçimde Türkiye’de sayılı ilçelerin arasında yer aldı. Kumru sokaklarında gördüğünüz her 5 kişiden 4’ü Cumhurbaşkanımıza ve partimize oy verdi. ‘Yollar ve altyapı yapıldı; havalimanı, üniversite ve hastaneler ve okullar inşa edildi ancak bu millet takdir etmez, görmez” diyen bir kesim var. Vatandaş bu yatırımları görmüyor da Kumru ilçemiz o zaman % 85 oyu nasıl verdi, Ordu % 65 oyu nasıl verdi. Demek ki halkımız yapılanları görüyor ve takdir ediyor. Verdiğimiz hizmetlerin en büyük destekçisi olan dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a halkımızın güveni tamdır. Bu çalışmaları tek başımıza yapmıyoruz. Ankara bize kaynağı gönderiyor, biz de o kaynağı doğru yatırımlarla sizlerin hizmetine sunuyoruz” şeklinde konuştu.

“ASFALT YOL UZUNLUĞU 2018’DE 180 KM’YE ULAŞACAK”

Başkan Enver Yılmaz geride kalan süre içerisinde Kumru’ya 21 km sıcak asfalt ve 71 km sathi asfalt olmak üzere 92 km asfalt yol inşa ettiklerini ve bu yıl yapılacak 88 km asfalt yol ile ilçeyi 180 km asfalta kavuşturacaklarını söyleyerek şu bilgileri verdi:

Kumru-Kovancılı grup yolu 4 km, Samur Mahallesi yolu 1,5 km, Demircili Mahallesi yolu 2.5, Kadıncık-Esence-Küçükakçakese-Geyikçeli-Hatipli grup yolu 6.5 km, Yeniakçaalan-Hatipli Mahallesi grup yolu 2.5 ve Yalnızdam-Güneycik-Demircili grup yolu 4 km sıcak asfalta kavuştu.

Yine Pesküden Mahallesi yolu 7.5 km, Ayvalık Mahallesi yolu 1 km, Kadıncık-Esence-Küçükakçakese-Geyikçeli-Hatipli grup yolu 2 km, Ergentürk-Ballık-Ünye Yeşilkent grup yolu 5.5 km, Eskiçokdeğirmen-Ortaca grup yolU 8 km, Kadıncık-Ortaca grup yolu 2 km, Divanitürk-Ünye Dereköy grup yolu 4 km, Balı-Konaklı grup yolu (Büyüktepe)  8 km, Duman-Balı grup yolu (Alacatepe) 7,5 km, Yukarıdamlalı (Kuzbahçe) Mahallesi yolu 3 km, Tekke (aşağı ve yukarı) Mahallesi yolu 1 km, Gökçeli Mahallesi yolu 2 km, Derbent Mahallesi yolu Karağaç ve Kadıncık bağlantısı) 3,5 km, Kumru-Erikçeli-Çatılı-Şenyurt (Pesgüden) grup yolu 7,5 km, Kurtuluş_Korgan ilçesi bağlantı grup yolu 4 km, Karaağaç Mahallesi yolu 2 km ve Y. Damlalı Akdana grup yolu (Kuzbahçe mevkii)  2,5 km sathi asfaltla buluştu.

Yine, Divanitürk-Akkuş Kızılelma grup yolu 1,5 km, Eskiçokdeğirmen-Ortaçokdeğirmen grup yolu 2 km, Tekke (yukarı) Mahallesi yolu 1.5, Kadıncık-Esence-Küçükakçakese-Geyikçeli-Hatipli grup yolu 1 km, Ağcaalantürk-Esence grup yolu 1 km ve Demircili-Akçadere grup yolu 1 km beton yola kavuşturduk.

2018 yılı çalışma programımıza göre de;

İlçe merkezi Atatürk Caddesi (karayolu güzergâhı) 2,5 km, fatih-Konaklı grup yolu 4 Eskiçokdeğirmen-Fatihbeylerce Tekkiraz Mahallesi grup yolu 4,5 km, Yeniergen-Ergentürk-Sarapdal grup yolu 2 km, Fizme-Beyceli grup yolu 8 km ve toplam – 21 km sıcak asfalt yol yapacağız.

Kurtuluş-Korgan ilçe bağlantı yolu 4 km, Duman-Balı grup yolu (Alacatepe)  4,5, Balı-konaklı grup yolu (büyüktepe mevkii)  2 km, Karacalar-Şenyurt-Çataılı Mahallesi grup yolu 4,5 km, Karacalar-Şenyurt (Pesgüden mevkii) grup yolu 8 km, Yenidivan-Kayabaşı_Ayvalı grup yolu 7 km, Divanitürk-Dereköy grup yolu (Karafırın mevkii) 6 km, Ergentürk-Ballık-Ünye Yeşilkent grup yolu 2,5 km, Küçükakçakese_Esence_Kadıncık grup yolu 7,5 km, Küçükakçakese_Kadıncık bağlantı yolu (yaylacık mevkii) 4 km, Karaağaç mahallesi yolu 2 km, Yalnızdam Mahallesi yolu 8 km, Tekke-Gökçeli bağlantı yolu 1,5 km, Güneycik-Yanlızdam grup yolu (yazlık mevkii) 3 km, Erikçeli-Akıncılar mevkii yolu 2 km ve toplam – 67 km sathi asfalt yol yapacağız.

Konaklı-Çatılı bağlantı yolu (sevgi yolu)  2 km, Ortaca-Ericek Yaylası yolu 1 km, Ağcaalantürk-Esence (Lazlar mevkii) bağlantı yolu - 1,5 km, Yeniakçaalan-Üçpınar grup yolu 1 km ve Derbent-Bozaağaç grup yolunu (Talipoğulları mevkii) - 1,5 km beton yola kavuşturacağız.

İftar programında Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran ve Kumru Kaymakamı Deniz Kılınç da birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.  

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : KUMRU, DESTEĞE, DEVAM, EDECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız