HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Haziran 2018 Perşembe Saat: 09:31

“YETKİYİ VERİN, HESABINI SORUN”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Kumru ilçesinde ziyaretlerine devam etti.
“YETKİYİ VERİN, HESABINI SORUN”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Kumru ilçesinde ziyaretlerine devam etti. Kumru ilçe başkanı ve parti yöneticileriyle birlikte halk pazarını gezen Torun vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Halk pazarındaki esnaflardan birinin ‘Sen milletin vekilisin, diğerleri gibi seçildikten sonra devletin vekili olmadın, milletini unutmadın’ sözlerine karşılık, açıklamalarda bulunan Torun, ‘Bu topraklarda doğduk, büyüdük, bu  topraklara da bizi seçen halkımıza da borcumuz var, biz vekiliz, aslolan millettir, bize yetki verip, kendi hakkını, çıkarlarını savunmamız için bizi Meclis’e gönderen halkımıza karşı büyük sorumluluğumuz var, onların hakkını savunmak, sorunlarını gündeme taşıyıp çözüm üretmek öncelikli görevimiz. Milletimin emrinde oldum, olmaya da devam edeceğim, Türkiye’ye tek  adam yönetimini  dayatan, halkına değil, Saray’a hizmet eden bu iktidarın umurunda değil bu halk, yoksulluğu, işsizliği, çaresizliği  umurunda değil,  bu düzeni değiştireceğiz, CHP iktidarında en kısa sürede parlamenter sisteme geri döneceğiz, Sarayın değil, halkın iktidarı olacak, bu Meclis’in, bu devletin sahibi de yine  milletimiz olacak’ diye konuştu.

            ‘Fındığı maliyetine sattık, para etmiyor, senden başka konuşan yok’ diyerek sitemde bulanan vatandaşa ‘Fındığa sahip çıkan tek bir parti var O’da Cumhuriyet Halk Partisidir, eğer biz gündemde tutmasaydık, fındık için adalet isteyip yürüyüş yapmasak, bunca çalışmaları yürütmeseydik üreticimiz, halkımız daha da zor günleri yaşayacaktı. Yetki verin, fındığı 15 lira yapalım, hakkınızı sonuna kadar savunalım, sizi yokluğa, yoksulluğa, gençlerimizi işsizliğe mahkum eden AK Partinin hesabını kapatalım, istediğiniz olmazsa gelin hesabını sorun.’ diyerek Kumru’lu vatandaşlardan yetki istedi.

 

Anahtar Kelimeler : “YETKİYİ, VERİN, HESABINI, SORUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız