HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ağustos 2018 Cuma Saat: 09:09

ANAP: DEVLETİMİZ, DEVLET BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ

Anavatan Partisi (ANAP) Ordu İl Başkanı Akın Orhan, Ordu’nun Ünye, Fatsa ve Perşembe ilçelerinde meydana gelen son yılların en büyük sağanak ve sel baskınlarında ortaya çıkan hasar yerlerinde incelemelerde bulunduklarını belirterek;
ANAP: DEVLETİMİZ, DEVLET BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ

Anavatan Partisi (ANAP) Ordu İl Başkanı Akın Orhan, Ordu’nun Ünye, Fatsa ve Perşembe ilçelerinde meydana gelen son yılların en büyük sağanak ve sel baskınlarında ortaya çıkan hasar yerlerinde incelemelerde bulunduklarını belirterek; “Tek tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Zira ortaya çıkan manzaranın ne kadar tehlikeli ve ürkütücü olduğuna hep birlikte tanık olduk. Yüce devletimiz, devlet büyüklüğünü bir kez daha göstererek yaralın derhal sarılacağını ilan etmesi ise yüreklerimize su serpilmesine vesile olmuştur” dedi.

Başkan Akın Orhan, açıklamasına şu şekilde devam etti; “Yaşanan felaketin ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Vali Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a yaraların derhal sarılması yönünde verdiği talimat bizleri bir nebzede olsa umutlandırmış olmaktadır.

Ayrıca başkan Yardımcısı Fuat Özkan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da ilimize gelerek yaşananları yerinde bizzat inceleme fırsatı bularak her ikisinin de verdiği talimatlardan anladık ki, fındık üreticilerinin ve zarara maruz kalan esnaf ve vatandaşlarımızın zararlarının vakit geçirilmeden karşılanacağı yönünde ki açıklamaları da yüreklerimize su serpmiştir.

İlimizde bir daha böyle bir afetin yaşanmamasını temenni ederek afette zarar gören ve mağdur olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, çalışmaların yakından takipçisi olacağımızı ve ANAP olarak üzerimize düşen bütün vazifelere kamuoyu önünde hazır olduğumuzu beyan ediyoruz” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız