HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ağustos 2018 Perşembe Saat: 09:41

YENİ BİR HAYATA BAŞLADI

Hayatının yarısını aşırı kilolarından dolayı yaşadığı sorunlarla geçiren Hasan AKÇAY gerçekleştirilen obezite ameliyatı sonrasında 153 kilodan 65 kilo verip yeni bir hayata başladı.
YENİ BİR HAYATA BAŞLADI

 

Hayatının yarısını aşırı kilolarından dolayı yaşadığı sorunlarla geçiren Hasan AKÇAY gerçekleştirilen obezite ameliyatı sonrasında 153 kilodan 65 kilo verip yeni bir hayata başladı.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan Hasan Akçay, 38 yaşının 23 yılını obezite hastalığı ile yaşadı. Bu duruma bir an önce son vermek kararını verip Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan AKSOY’a ameliyatı olarak, kilolarından kurtulmanın mutluluğunu yaşadı.

Senelerdir fazla kiloları yüzünden uyku problemleri yaşayan, kısa mesafelerde aşırı yorgunluk hissine kapılan Hasan AKÇAY’ın hastalığı hakkında bilgi veren Op. Dr. Erkan Aksoy; “Hasta bize obezite ameliyatı olmaya karar vermiş olarak geldi.   Yaptığımız tahlil ve tetkiklerin ardından obeziteye bağlı şeker ve tansiyon hastalığı olduğu ortaya çıktı. Obezite ameliyatı ile hem kilolarından kurtuldu hem de fazla kiloların sebep olduğu şeker ve tansiyon hastalıklarından kurtuldu. Geceleri yaşadığı uyku problemini aştı, artık yorgun değil dinlenmiş olarak uyanmaya başladı. Eskiden yürüyerek gidemediği mesafeleri şimdi koşarak gider hale geldi.” dedi.

Giyecek Kıyafet Bulamıyordum!

23 yıldır fazla kilolarından dolayı özel kıyafet diktirdiğini dile getiren Akçay; “Hiçbir mağazada kendime göre kıyafet bulamıyordum. Kısıtlı ve özel yapım giysiler giymek zorunda kalıyordum. Artık istediğim gibi giyinebiliyor, nefes nefese kalmadan koşabiliyor ve herhangi bir ilaç kullanmadan yaşayabiliyorum. Beni 15 yaşımdaki halime geri döndürdüğü için doktorum Erkan Aksoy’a ve Medicalpark Ordu Hastanesi’ne çok teşekkür ediyorum, yeni hayatımı onlara borçluyum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Anahtar Kelimeler : YENİ, BİR, HAYATA, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız