HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ağustos 2018 Cumartesi Saat: 11:52

KÖPEĞE VURAN ZANLI YAKALANDI

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Çatalpınar ilçesinde, bir kişinin köpeğe sopayla vurmasına ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine, verdiği talimatla soruşturma başlatıldı.
KÖPEĞE VURAN ZANLI YAKALANDI

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Çatalpınar ilçesinde, bir kişinin köpeğe sopayla vurmasına ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine, verdiği talimatla soruşturma başlatıldı.

Çatalpınar’da, bir kişinin işyerinin önündeki köpeğe sopayla vurup köpeği kovalaması tepkilere neden oldu. Ordu Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, olaya sebebiyet veren kişinin yakalanması ve hakkında gerekli işlemin yapılması için Vali Seddar Yavuz'un talimatıyla idari işlem başlatıldığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Çatalpınar ilçemizde bir şahsın köpeğe sopa ile vurarak yaraladığı yönünde sosyal medyada yer alan paylaşımlar üzerine Valimiz Sayın Seddar Yavuz, olaya sebebiyet veren şahsın yakalanması ve hakkında gerekli işlemin yapılması için ilgililere talimat vermiştir. 

Talimat üzerine, Çatalpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerekli incelemeler derhal yapılmış olup, görüntüdeki şahsın kimlik bilgilerine ulaşılmıştır. Şahıs hakkında, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince idari işlem başlatılmıştır."

Öte yandan ilçede köpeğe sopayla vuran kişinin de yakalandığı belirtildi. Talimat üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerekli incelemelerin yapıldığı, görüntüdeki kişinin kimlik bilgilerine ulaşıldığı ifade edilen açıklamada, yakalanan şahıs hakkında 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince idari işlem başlatıldığı bildirildi.

 

 

Anahtar Kelimeler : KÖPEĞE, VURAN, ZANLI, YAKALANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız