HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ekim 2018 Cuma Saat: 09:13

PRESTİJ PROJEDE DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş  Fatsa da yapımı devam eden ve prestij projelerden biri olan Cumhuriyet Meydanında incelemelerde bulundu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a Fatsa Belediye Başkan Yardımcı
PRESTİJ PROJEDE DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş  Fatsa da yapımı devam eden ve prestij projelerden biri olan Cumhuriyet Meydanında incelemelerde bulundu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu’da eşlik etti.

Cumhuriyet Meydanında bir süre incelemede bulunan ve müteahhit firma yetkilisinde çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Tekintaş, burada yaptığı açıklamada Fatsa Cumhuriyet meydanının Büyükşehir Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olduğunu belirterek, “Projede yeraltı otoparkı var. Şu anda yer altı otoparkı kısmında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Yeraltı otoparkının demir örmesi devam ediyor, beton dökülmesinden sonra zaten iş kolaylaşmış olacak. Kolon kirişler derken üst dökümü dökerek buradan yukarıya çıkmak istiyoruz. Bundan sonra alt sistemi tamamlayıp üstüne bir defa kullanılır hale getirmek arzumuz var. Otopark kısmını 45 gün içerisinde tamamlayıp bir an önce üst yapıya geçmemiz lazım ondan sonraki süreçte işimiz kolaylaşıyor. Durmak yok, burayla ilgili proje sıkıntı yok, inşallah finansman sıkıntısı olmayacak şekilde müteahhit ile beraber devam ediyoruz. İnşallah yakın sürede eksik olan diğer problemleri olan bölümleri de tamamlayarak burayı Fatsa’ya yakışır sahildeki en güzel yerlerden biri haline dönüştürme çalışmamız sonlanmış olacak.” dedi. Fatsa Cumhuriyet Meydanı 3 bin metre alan üzerine 100 araçlık kapalı otopark üst kısmı halkın kullanımı amaçlı 6 bin metrekareye yakın çevre düzenleme peyzaj çalışmasından oluşuyor. Burada geçtiğimiz Nisan ayında çalışmalar başladı. 5 ay fore kazık çalışmaları devam etti. Şuanda temel çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki Salı günü itibari ile temel betonu dökülüp 2 ay içerisinde de kaba inşaatının tamamlanacağı öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler : PRESTİJ, PROJEDE, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız