HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2018 Pazartesi Saat: 08:39

BAŞKAN TEZCAN’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tezcan, Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammedin (SAV) doğduğu gece olan Mevlid Kandiline ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Pey
BAŞKAN TEZCAN’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tezcan, Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğduğu gece olan Mevlid Kandili'ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Peygamber Efendimizin doğumunun insanlık tarihinin en önemli ve en şerefli olayı olduğunu ifade eden Başkan Tezcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Peygamber Efendimizin doğumu karanlıkları aydınlığa çevirirken insanlığa rahmet ve güzellikler sunmuştur. Peygamber Efendimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli ve en şerefli olayıdır. O, peygamberler halkasını tamamlayan son davetçi, dini açıklayan, öğreten ve bütün ahlaki güzellikleri bizzat yaşayarak öğütleyen örnek bir şahsiyettir.

Mevlid Kandili’de Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in(SAV) mutlu ve huzurlu bir yaşamın müjdecisi olarak yeryüzüne getirdiği hoşgörü, yardımlaşma, hak ve adalet gibi değerleri anlamak için önemli bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta Altınordulu hemşerilerim olmak üzere, bütün İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEZCAN’DAN, MEVLİD, KANDİLİ, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız