HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2018 Çarşamba Saat: 09:54

EMNİYETTEN ALTIN TUTUŞ

Altınordu Emniyetinde görevli komiser yardımcısından ve polis memurundan Can Kurtaran hareket güne damgasını vurdu. Altınordu ilçesi yeni mahallede meydana gelen intihar olayında komiser yardımcısı ve polis memuru montunu gererek intihar ede
EMNİYETTEN ALTIN TUTUŞ

Altınordu Emniyetinde görevli komiser yardımcısından ve polis memurundan Can Kurtaran hareket güne damgasını vurdu.

Altınordu ilçesi yeni mahallede meydana gelen intihar olayında komiser yardımcısı ve polis memuru montunu gererek intihar eden şahsı havada yakaladı.

Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerinin görev mahallinde meydana gelen bir intihar olayında görevli polislerce bir vatandaşın 3. kattan atlamak suretiyle intihara kalkışması sonucunda komiser yardımcısı ve polis memurunun montunu germek suretiyle vatandaşı havada yakalayarak ve yaralı olarak kurtulması sağlandı.

Olayla ilgili yapılan açıklamada; “Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir bayan şahsın Yeni Mahallede ikametgâhında evinin penceresinden sarkarak intihara kalkıştığının devriye ekipler amirliğinin anonsuyla haber alan ve hemen olay yerine intikal eden komiser yardımcısı ve polis memuru hızla olay yerine hareket etmiş ve saniyeler içerisinde gelişen olayda öncelikle vatandaşı ikna etmek ve eyleminden vazgeçirmek üzere evin kapısını açmak için uğraşırken şahsın pencereden atlayarak intihara  yöneldiğini anlayan komiser yardımcısı ve polis memurunun hızla şahsın kendini sarkıttığı pencerenin önüne hareket etmesiyle  komiser yardımcısının uyarısıyla polis memurunun montunu çıkararak komiser yardımcısı ile birlikte montu sergi haline getirmesiyle şahsı havada yakalamış ve olay yaralı olarak atlatılmıştır. Şahsın tedavisi hastanede devam etmektedir” denildi.

Bu arada komiser yardımcısı ve polis memuru Başarı Belgesiyle Ödüllendirildi.

Altınordu İlçe Kaymakamı Niyazi Erten,  Komiser yardımcısı ve polis memurunu Başarı Belgesi ile ödüllendirerek tebrik etti ve başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler : EMNİYETTEN, ALTIN, TUTUŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız