HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mart 2019 Cumartesi Saat: 06:58

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNDEN MUHTEŞEM KONSER

Türk Kadınlar Birliği Ordu Şubesi, Ordu’da muhteşem bir konsere imza attı. Türk Kadınlar Birliği Ordu Şubesi Çiğdem Gürdalın sanatçı olarak katıldığı büyük bir konser organizasyonunu bu yılda başarıyla gerçekleştirdi. Kültür
TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNDEN MUHTEŞEM KONSER

Türk Kadınlar Birliği Ordu Şubesi, Ordu’da muhteşem bir konsere imza attı. Türk Kadınlar Birliği Ordu Şubesi Çiğdem Gürdal'ın sanatçı olarak katıldığı büyük bir konser organizasyonunu bu yılda başarıyla gerçekleştirdi.

Kültür ve Sanat Merkezinin 500 kişilik Büyük Salonunda yapılan muhteşem konserde Çiğdem Gürdal'ın eşsiz ve şahane sesiyle Ordulular Türk Sanat Müziği konserini hayranlıkla izledi.

Sunumunu yönetim kurulu üyesi Nermin Özel'in yaptığı konser programı, yönetim kurulu başkanı Sümer Alkan'ın konuşmasıyla devam etti.

Konser sonunda Sanatçı Çiğdem Gürdal'a Çini ve Resim alanında başarı kazanmış Ordulu sanatçı Türkay Uzunlar TKB Ordu Şubesi için hazırlamış olduğu Ordu manzaralı çini tabağı sunuldu.

Başkan Sümer Alkan, yaptığı açıklamada; “Kendisine teşekkür ederiz. Sanatçımıza çiçek sunumunu başkanımız takdim ederek konserimiz sona ermiştir. Konser organizasyonumuzun gerçekleşmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara, derneğimizin yönetim kuruluna, üyelerimize, tüm dost ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca Çiğdem Gürdal Hanımefendiye ve saz ekibine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız” dedi.

Anahtar Kelimeler : TÜRK, KADINLAR, BİRLİĞİNDEN, MUHTEŞEM, KONSER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız