HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2019 Pazar Saat: 12:09

HATİPLİ’DE “OCAK” VEFASI

Ordu’nun Altınordu ilçesi Hatipli Mahallesi sakinleri muhtar adayı Bülent Ocak’a sahip çıkarak vefa örneği göstereceklerini dile getirdiler. Hatipli’nin daha iyi hizmet alabilmesi için Muhtar adayı Bülent Ocak’ın projelerine tam dest
HATİPLİ’DE “OCAK” VEFASI

Ordu’nun Altınordu ilçesi Hatipli Mahallesi sakinleri muhtar adayı Bülent Ocak’a sahip çıkarak vefa örneği göstereceklerini dile getirdiler.

Hatipli’nin daha iyi hizmet alabilmesi için Muhtar adayı Bülent Ocak’ın projelerine tam destek vereceklerini belirten mahalle sakinleri; “Bülent bizim evladımız. Hatipli’de 7’den 70’e herkesin elinden tutmuştur. Herkesin yarımına, imdadına koşmuştur. Sorunlarımızı ve beklentilerimizi çok iyi bilen bir isimdir. Bugüne kadar alamadığımız, göremediğimiz yatırım ve hizmetleri artık Bülent muhtarımız sayesinde görmek istiyoruz. Vefamızı bu şekilde ödeyerek rahatlamak arzusundayız” dediler.

Hatipli Muhtar Adayı Bülent Ocak’ta gördüğü bu ilgiden memnuniyetini dile getirerek oldukça duygusal anlar yaşadı. Ocak, yaptığı açıklamada; “Ben ömrümü, hayatımı önce aileme, yaşadığım mahalleme ve Ordu’ya adadım. İçimde ki memleket sevdam ne ise, Hatipli sevdam’da, Ordu sevdamda aynıdır.

7’den 70’e burada herkes bana kucak açtıysa bende herkesin muhtarı olmaya söz veriyorum. Bu görev sonuçta kutsal bir görevdir. Hizmet için vekalet alıyorsun. Bu vekaleti hak katında hakkıyla ve fazlasıyla yerine getireceğime canı gönülden inanıyorum. Allah hepsinden, herkesten razı olsun. Bu güveni asla boşa çıkarmayacağım” dedi.

Anahtar Kelimeler : HATİPLİ’DE, “OCAK”, VEFASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız