HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Nisan 2019 Cuma Saat: 10:48

KAYMAKAM ERTEN’DEN, BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette konuşan Alt
KAYMAKAM ERTEN’DEN, BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten genel ve yerel yönetimler olarak işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Altınordu’yu hep birlikte gelmiş olduğu noktadan daha ileriye taşımak istediklerini ifade eden Erten, “31 Mart Yerel Seçimleriyle Altınordu Belediye Başkanı seçilen Aşkın Tören beye hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de hep beraber Altınordu ilçemiz için öncelikli olarak eğitim başta olmak üzere, tarım ve her sektörde genel ve yerel yönetimler olarak işbirliği içerisinde güzel hizmetlerde bulunacağız. Altınordu ilçemizi gelmiş olduğu noktadan daha ileri noktalara taşımayı amaçlıyoruz. Altınordu Ordu’nun kalbi, ilin merkezi. İnşallah önümüzdeki dönem de de Aşkın Tören Başkanımızla birlikte daha iyi noktalara gelecektir” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ise konuşmasında, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Geçmişte yapılan çalışmaları emanet alarak şehre değer katacak yeni çalışmaların olacağı bir döneme başladıklarını dile getiren Başkan Tören, “Nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Altınordu Kaymakamımız Sayın Niyazi Erten’e teşekkür ediyorum. İlçemizde son derece deneyimli, başarılı, yaptığı hizmetlerle ve gelecek yaklaşımları ile hem motivasyon kaynağı olan hem de cesaret veren, mülki idare amirimiz olan ve daha da ötesi bir gönül insanı ile birlikte çalışmaktan onur duyacağız.

Bu süreçte şehrin gelişmesi, kalkınması, güzelleşmesi, insanımızın huzurunun ve sükununun artması için birlikte çalışma fırsatı veren milletimize, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Geçmişte yapılan çalışmaları emanet alıp bu şehre yine değer katacak yeni bir çalışma dönemi olmasını gönülden arzu ediyorum” diye konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler : KAYMAKAM, ERTEN’DEN, BAŞKAN, TÖREN’E, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız