HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2016 Pazar

ŞEHİDİMİZ, DNA TESTİ İÇİN ANKARA’DA

Hakkari-Çukurca karayolundaki Çimenli Köyü yakınlarında PKKlı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 4 askerden Ordu Ünye İlçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Kerim Örtücünün, cenaz
ŞEHİDİMİZ, DNA TESTİ İÇİN ANKARA’DA

Hakkari-Çukurca karayolundaki Çimenli Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 4 askerden Ordu Ünye İlçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, cenazesi DNA testi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Hakkari'de PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 24 yaşındaki uzman çavuş Kerim Örtücü'nün Ordu'nun Ünye'de oturan ailesi DNA testi için Ankara'ya gitti.

Şehidin kimliği DNA testi ile kesinleşeceğinden 48 yaşındaki anne Maide, 51 yaşındaki baba Ahmet Örtücü ve iki kardeşi doku örneği vermek önceki gün gece Ankara'ya gitti.

Adli Tıp Kurumu'nda DNA testi çalışmalarının sonuçlanmasının ardından Kerim Örtücü'nün cenazesi Ünye İlçesi'ne getirilerek Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek tören ardından defnedilecek.

Bu arada Ordu’nun Ünye ilçesi Gürecülü Mahallesi’nde baba evinin önünde Ünye Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, şehidin babası Ahmet ve annesi Maide Örtücü’ye taziyelerini iletirken, anne ve baba taziyeleri kabul etti.

Ote yandan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da şehit ailesine taziyelerini bildirmek için önceki gün akşam iftar öncesinde ziyaret etti. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : ŞEHİDİMİZ, DNA, TESTİ, İÇİN, ANKARA’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız