HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Haziran 2016 Pazartesi

ORDU, OGC’NİN İFTARINDA BULUŞTU

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC), her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinin 8.de bu senede Hilton Hotel’de gerçekleştirildi.
ORDU, OGC’NİN İFTARINDA BULUŞTU

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC), her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinin 8.de bu senede Hilton Hotel’de gerçekleştirildi. Ordu’da hemen her kesimden yer alan temsilcilerin aynı iftar sofrasında yer alması renkli karelere neden oldu.

Yoğun bir katılımın sağlandığı yemeğe protokolün yanı sıra siyaset, eğitim, kültür, sanat, spor ve turizm camiasının da başkan ve temsilcileri katıldı.

İftar yemeğinde ayrıca Ordu’da görev yapan yazılı, görsel, işitsel ve internet medyacıların yanı sıra aynı kulvarlarda görev yapan ilçelerde ki basın mensupları da eşlik etti.

Yemeğe başta Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, OBB Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, ODÜ Rektörü Tarık Yarılgaç, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, DSP İl Başkanı Kezban Sönmez ve İl Yönetimi, Saadet Partisi İl Yönetimi, MHP eski İl Başkanı Naci Şanlıtürk, TZOB eski Oda Başkanı Onur Şahin, OTSO Başkanı Servet Şahin, OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Tabipler Odası Başkanı Özgür Enginyurt, Orduspor Başkanı Yaşar Pamuk, Memur Sen, Kamu Sen ve KESK Oda Başkanları ve yönetimleri, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç, Oda başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

İftar yemeğinde ayrıca Ordu’da görev yapan yazılı, görsel, işitsel ve internet medyacıların yanı sıra aynı kulvarlarda görev yapan ilçelerde ki basın mensupları da eşlik etti.

İftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan OGC Başkanı Recep Aydın, birlik ve beraberliğin tavan yaptığı bugünlerde Hakkari’de şehit düşerek toprağa verilen şehitlerimize rahmet ve milletimize sabırlar diledikten sonra programa emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür etti.

Aydın’dan sonra final konuşmasını yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu’da şehitlerimize taziyede bulunduktan sonra konuşmasında yerel basının ve basın emekçilerinin sorunlarına dikkat çekti. Vali Balkanlıoğlu, Ordu basınını mesai arkadaşları gibi gördüklerini heralan ve konuda birlikte dayanışma içerisinde ilin ve ülkenin menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

İftar yemeği İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu’nun okuduğu dualar ve okunan Kur’an-ı Kerim ile sona erdi. (Haber ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : ORDU, OGC’NİN, İFTARINDA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız