HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Haziran 2019 Pazar Saat: 09:53

KALEÖNÜ KÖPRÜSÜ HİZMETE GİRİYOR

2018 yılında meydana gelen sel afetinde yıkılan köprülerden biri olan Kaleönü köprüsü Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli bir şekilde çalışması sonucu kısa sürede tamamlandı.   Ordu B
KALEÖNÜ KÖPRÜSÜ HİZMETE GİRİYOR

2018 yılında meydana gelen sel afetinde yıkılan köprülerden biri olan Kaleönü köprüsü Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli bir şekilde çalışması sonucu kısa sürede tamamlandı.
  Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile birlikte Kumru-Korgan karayolunu Kaleönü-Tahtabaş mahallelerine bağlayan köprüde incelemelerde bulundular.

  Genel Sekreteri Coşkun Alp burada yaptığı açıklamada, “2018 yılı Ağustos ayında sel afeti nedeniyle bir çok köprümüz yıkılmıştı. Ünye, Çaybaşı, İkizce ve Fatsa’da ki köprümüz yıkılmıştı. Bu köprümüzün inşaatı tamamlandı. 90 metre uzunluğundaki köprü bitmiş durumda şuanda asfalt aşamasına gelindi. Korkuluklar da bitti, hizmete hazır hale geliyor. Köprünün çıkışından itibaren 400 metre sıcak asfalt serimine de başladık.” dedi.  

“KÖPRÜNÜN İNŞAAT SÜRECİ HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da yaptığı açıklamada, “Sel afetinden sonra çok kısa bir sürede Kumru-Korgan yolundan Kaleönü mahallemize ulaşım sağlayan köprümüz de yapılıyor. Bugün itibari ile sıcak asfaltı dökülüp hizmete hazır hale geliyor. Karayolları 7.Bölge Müdürlüğümüzün ve Büyükşehir Belediyemizin koordineli çalışması sonucu bu süreç hızlı bir şekilde tamamlandı. Artık sel afetinin yaraları bölgemizde sarıldı diyebiliriz. Bu koordineli çalışmalar inşallah ilçemizde daha büyük hizmetler olarak devam edecek.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : KALEÖNÜ, KÖPRÜSÜ, HİZMETE, GİRİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız