HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Temmuz 2019 Çarşamba Saat: 07:32

“KAYNAK SULARI KİRLENİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Meclis’te yaptığı konuşma ile Ünye ve Fatsa arasında yukarı köylerde yapılan sondaj çalışmaları ile kirletilen kaynak suyunu gösterdi. Adıgüzel, “Eğer iktidar yet
“KAYNAK SULARI KİRLENİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Meclis’te yaptığı konuşma ile Ünye ve Fatsa arasında yukarı köylerde yapılan sondaj çalışmaları ile kirletilen kaynak suyunu gösterdi. Adıgüzel, “Eğer iktidar yetkilileri bu suyu içebilirse köylüler sondaja izin verecekler.” dedi.

Ordu’nun Ünye ve Fatsa ilçelerine bağlı Yukarıtepe, Yeşiltepe, Sudere, Şenyurt ve Sazcılar köylerinde yapılan sondajlara yerel halktan ciddi tepki var. Geçtiğimiz hafta sonu köylere ziyarette bulunan Adıgüzel, oradaki bir çeşmeden su numunesi almış ve bu suyu Meclis’e götüreceğine söz vermişti. Sözünü tuttu ve mecliste yaptığı konuşmada bu suyu göstererek sorunları dile getirdi. Sondajların yarattığı tek sorun suları kirletmesi de değil. Bugüne kadar çok miktarda ağaç kontrolsüzce kesilmiş ve doğa tahrip edilmiş durumda. Üstelik kesilen kimi ağaçların mobilyalık kütü dilimler şeklinde kesildiğini de yerinde gözlemlemişti. Adıgüzel, sondaj için açılan yollardan düşen kayaların insanların bahçelerine ve evlerine yuvarlandığını ifade ettiği konuşmasının sonunda şişeyi kaldırarak iktidar yetkililerini bu suyu içmeye çağırdı.

 

Anahtar Kelimeler : “KAYNAK, SULARI, KİRLENİYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız