HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2019 Pazar Saat: 12:05

ATATÜRK CADDESİNDE BASKI BETONLU KALDIRIM ÇALIŞMASI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri tarafından ilçemizin Atatürk Caddesinde baskı betonlu kaldırım çalışmaları devam ediyor.  Barbaros caddesinden başlayıp Atatürk Caddesinden devam eden baskı betonlu ka
ATATÜRK CADDESİNDE BASKI BETONLU KALDIRIM ÇALIŞMASI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri tarafından ilçemizin Atatürk Caddesinde baskı betonlu kaldırım çalışmaları devam ediyor.

 Barbaros caddesinden başlayıp Atatürk Caddesinden devam eden baskı betonlu kaldırım çalışmasının Mazlum sokakta tamamlanacağı bildirildi. Kaldırım çalışması 750x2 çift taraflı bin 500 metre uzunluğunda yapılıyor.  Bir hafta önce başlayan kaldırım çalışmasının hava şartları da göz önünde bulundurularak 10 gün içerisinde tamamlanacağı ifade edildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinden alınan bilgiye göre Atatürk Caddesindeki kaldırım çalışmasından önce Pazar sokakta 400 metre, Sevgi ve Hamlık Caddesi arasında da bin 200 metrekare çalışma yapıldığı öğrenildi.

Atatürk Caddesindeki çalışmanın tamamlanmasından sonra Fiskobirlik caddesi, Beyazıt caddesi, Gür sokak, Süleyman İnkur Caddesi, Garak Sokak ve Elekçi sokakta da baskı betonlu kaldırım çalışmasının yapılacağı bildirildi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ilçemiz ile ilgili çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Asfalt çalışması tamamlanan yollarımızda baskı betonlu kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler ve tüm ekibine teşekkür ederiz.” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız