HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2019 Pazar Saat: 12:06

FATSA BELEDİYESİNDEN AŞURE ETKİNLİĞİ

Fatsa Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle  vatandaşlarımıza iki gün boyunca aşure ikramı yapıldı. Plevne Meydanı ve Reşadiye caddesi Kavlan Ağacı yanında gerçekleştirilen aşure ikramı programına Belediye Başkanı İbrah
FATSA BELEDİYESİNDEN AŞURE ETKİNLİĞİ

Fatsa Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle  vatandaşlarımıza iki gün boyunca aşure ikramı yapıldı. Plevne Meydanı ve Reşadiye caddesi Kavlan Ağacı yanında gerçekleştirilen aşure ikramı programına Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Başkanı İsa Yüksel, Başkan Yardımcıları Ercan Yurttaş, Ruhi Özbay, Belediye Meclis üyeleri personeller, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldılar.
Aşure ikramından önce kısa bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Muharrem ayı nedeniyle Aşure günümüzü Aşure ile kutlamak istedik. Bu günler birlik ve bütünlüğü sağlayan ve her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdir.

Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Tutmuş olduğunuz oruçlar kabul olsun. Burada toplumun her kesiminden insan yan yana, omuz omuza. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Geleneksel hale gelen bu etkinliği bu yıl da Muharrem ayının ruhuna uygun bir şekilde sürdürelim istedik. Katılan herkese teşekkür ederiz. “ dedi.

Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYESİNDEN, AŞURE, ETKİNLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız