HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Şubat 2020 Cumartesi Saat: 10:08

PALA: HEDEFİMİZ, CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAKTIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Gençlik Kolları Başkanı Zeynep Tuğçe Pala, göreve geldikten sonra ilk röportajını gazeteci Şafak Deliçakar’a verdi. Yürüteceği çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler veren Pala, röportajda
PALA: HEDEFİMİZ, CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAKTIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Gençlik Kolları Başkanı Zeynep Tuğçe Pala, göreve geldikten sonra ilk röportajını gazeteci Şafak Deliçakar’a verdi. Yürüteceği çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler veren Pala, röportajda gençlere de önemli mesajlar verdi.

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Pala, Haftanın röportajı sayfamıza hoşgeldiniz. Genç yaşınızda önemli bir görev ve misyon üstlendiniz. Dolayısıyla medeni cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum. Röportajımıza önce size tanıyarak başlamak istiyorum. Evet, Zeynep Tuğçe Pala kimdir?

 

Zeynep Tuğçe PALA: Hoşbulduk sayın Deliçakar. Ben 20 yaşındayım. Ulubey de doğdum ve büyüdüm hala da orada ikamet etmekteyim. Şu anda Ordu Üniversitesinde sinema televizyon birinci sınıf öğrencisiyim. Onun yanı sıra dans ve müzik ilgi alanım bu konuda kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

 

Şafak DELİÇAKAR: Seçimi kazandın. Peki önümüzde ki süreçte nasıl bir çalışma yürüteceksin?

Zeynep Tuğçe PALA: Ben aktif olmayı seviyorum. Bunu ben yapmayacaksam başkası yapmayacaksa kim yapacak. Bunu düşünerek bir yol çizdim. Anamuhalefet partisi olmamıza rağmen çok az sayıda genç üyemiz var. Üye sayısının artması için uğraşacağım. Hedefimiz,CHP’li gençler olarak CHP’yi iktidara taşımaktır. Partimizin en üst kısmında bize ayrılan bir oda var. Orayı ben gençlik sanat odası yapmayı düşünüyorum. Ayrıca engelli arkadaşlarımız için de güzel etkinliklerim var.

Şafak DELİÇAKAR: İlçe kongreleri tamamlandı. Nasıl gözlemledin ilçe kongrelerini ve il kongresine nasıl bakıyorsun?

Zeynep Tuğçe PALA: İlçe başkanlıkları sona erdi. Seçilen başkanlarımıza başarılar dilerim görevlerini yerine layıkıyla getireceklerdir. Önümüzde il kongresi var ve birçok aday var seçilmeleri durumunda bize faydalı olacaklarına da inanıyorum umarım hayırlısı olur

Şafak DELİÇAKAR: Kırsal da gençlerin sosyal aktivite alanları yok denecek kadar az. Bunun için bir AR-GE oluşturacakmısın?

Zeynep Tuğçe PALA: Bunun merkezi gençlik sanat atölyemiz olacak ama burası ile sınırlı kalmayacak. Sürekli dışarıda sokakta köyler de olmalıyız. Bir başka durumda 14-20 arasında suça karışmış olan arkadaşlarımızı onları hayata kazandırmak amacıyla kendi yeteneklerini keşfetmeye yönelik çalışmalar yapmak istiyorum ve burada da Ordu Barosu ve Emniyet müdürlüğü ile teşkilatlı bir şekilde iletişim kurmayı planlıyorum.

Şafak DELİÇAKAR: Seçimi kazandın şimdi ilk düğmeye basacağın konu ne olacak?

Zeynep Tuğçe PALA: Topluma birliktelik mesajı vermek istiyorum. kazansakta kaybetsek de biz bu partinin gençleriyiz. Yapacağım ilk şey aktif genç üye sayısını artırmak olacak. Lise ve üniversitelerde örgütlenme sağlayarak daha bilgili ve birikimli bir kitle var etmeyi düşünüyorum.

Şafak DELİÇAKAR: Okuyan öğrenciler için burs konusundaki rotan ne olacak?

Zeynep Tuğçe PALA: Bununla ilgili bir bütçemiz olacak. Mutlaka her ay düzenli olarak verilecek. Bağışçılarımız gezilerek hedeflediğimiz miktar toplanacak ve öğrencilerimiz asla mağdur edilmeyecek

Şafak DELİÇAKAR: Siyasete katılmak isteyen gençleri CHP’ye kazandırmak için nasıl bir yöntem uygulayacaksın?

Zeynep Tuğçe PALA: Partiye gelmek istemeyen çekinen arkadaşlarımız olabilir. Başka bir yerde Atatürk’ün inkılaplarını haftada bir olsun 1 saat olsun konuşarak tanıtmayı düşünüyorum.

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Pala, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyor, bundan sonra ki süreçte çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Zeynep Tuğçe PALA: Bende şahsınıza ve Ordu Yeni Haber Gazetesi ailesine şahsıma ve partime bu fırsatı sağladığınız için teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız