HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Temmuz 2020 Cumartesi Saat: 10:29

YAZ SEZONU OTANTİK’TE YAŞANIYOR

Gülyalı Otantik Plaj, Cafe ve Restaurant, İlkbahar ve yaz sezonunu yeni versiyonları ile açarak hizmet vermeye başladı. 10 yıldır Gülyalı ilçesinde plaj kültürüne önemli bir imza atan Otantik Plaj, Cafe ve Restaurant bu sene de alkolsüz
YAZ SEZONU OTANTİK’TE YAŞANIYOR

Gülyalı Otantik Plaj, Cafe ve Restaurant, İlkbahar ve yaz sezonunu yeni versiyonları ile açarak hizmet vermeye başladı.

10 yıldır Gülyalı ilçesinde plaj kültürüne önemli bir imza atan Otantik Plaj, Cafe ve Restaurant bu sene de alkolsüz ve içkisiz servisleriyle ailelerin güvenle akın edeceği tesisler arasında şimdiden yerini almaya başladı.

Özel günlere de damgasını vuran ve müşteri memnuniyetine gösterdiği titizlik ile bilinen Otantik Plaj, Cafe ve Restaurant bu sene de Pandemi sürecinin ardından istek ve talepler üzerine sizlere kapılarını açıverdi

Gün doğumu ile başlayan ve denizin kumla birleştiği, muhteşem doğa güzelliği ve harika bir gün batımının çıplak gözle en iyi izlenebildiği Otantik Plaj, Cafe ve Restaurantta istek üzerine bu sene de özel günlerinize damganızı rahatça vurabilirsiniz.

Otantik’te zengin kahvaltı çeşitleri, yöresel ev yemekleri, envain çeşit soğuk ve sıcak yemekleri, kırmızı ve beyaz et grupları ve mevsim balıklarının yer aldığı menü de ise yok yok.

Plaj kabinleri, Bungolo evleri, duş kabinleri, şezlong, şemsiye ve çadır hizmetleri ile göz dolduran Otantik’te rezervasyon imkanına sahip olabilirsiniz.

Tamamen aile tesisi olan Otatantik işletme sahibi Murat Şener; “Ordu’da 10. Yılımızda müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Tesisimiz önceki yıllara nazaran daha da yenilenerek müşteri memnuniyetinde birinci sınıf ve kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.

Bununla birlikte yenilenen plajımızda da Avrupa standartları da göz önünde bulundurularak yaptığımız değişikliklerin bu sene de müşterilerimizden tam not alacağına inanıyoruz.

Ayrıca müşterilerimizin özel günlerinin farklı olması için de yine bu sezon da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Diğer yandan bir plajda olması gereken bütün uygun şartlarında tamamlanmasıyla birlikte iyi bir deniz sezonu için bütün hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Restaurantımızda ise Ordumuzun yöresel yemeklerinin yanı sıra mevsimsel deniz ürünleri ile de müşterilerimizin damak tadına hitap edeceğiz. Beyaz ve kırmızı et ürünlerinde de zengin çeşitlerimiz olup, yöremize özel meyve ve salatalarımızla da sofralara ayrı bir tat katma imkanı sunacağız.

Doğa ile bir bütün olan Otantik Plaj Restaurantımız da plaj hizmetlerimiz içerisinde çadır imkanı da sunmaktayız. Tesisimiz bütün departmanlarında her bütçeye uygun, en üst düzey kalite, müşteri memnuniyetinin ilk sırada yer aldığı hizmetleriyle de 2020 yılı sezonunda Ordulular başta olmak yerli ve yabancı turistlerimize de hizmet verecektir” dedi.

Turizm sektöründe bu sene de iddialı olduklarını ifade eden Şener; “Otantik Plaj ve Restaurantın, Gülyalı ve Ordu’ya yakışan bir mekan olduğunu düşünüyoruz. Bu yıl ve önümüzde ki yıllarda da Ordu Turizmine katkı sağlamak için düşündüğümüz projeler var. Havaalanının tam teşekküllü olarak devreye girmesinin ardından Gülyalı’da turizminde hareketlenmeye başladığını da şimdiden görüyoruz.

Biz hizmet ve istihdam için hazırlıklarımızı tamamladık. Sanıyorum bu sene ve önümüzde ki yıllarda da Otantik Plaj Cafe ve Restaurantımız yine çok farklı hizmetlere imza atacak. Bütün Ordulu hemşerilerimizin mutlaka uğraması gereken bir tesis olduğunu düşünüyor, bütün hemşerilerimize ve müşterilerimize hayırlı bir sezon diliyorum” diye konuştu. (HABER: ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : YAZ, SEZONU, OTANTİK’TE, YAŞANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız