HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Eylül 2020 Perşembe Saat: 10:27

ÜNYE’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin 3 mahallesini sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor. Toplam 8 kilometre uzunluğundaki güzergahta çalışmalar başladı.
ÜNYE’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin 3 mahallesini sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor. Toplam 8 kilometre uzunluğundaki güzergahta çalışmalar başladı.

 

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

EKİPLER ÇALIŞMALARI BAŞLATTI

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde, Yavi, Aydıntepe ve Ataköy Mahalleleri grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Burası vatandaşların uzun yıllar hasretle asfalt olmasını beklediği bir güzergahtı. 3 mahallenin yanı sıra, Hanyanı, Uğurlu ve Tekkiraz mahallelerimize de hizmet verecek önemli bir yol. 8 kilometre uzunluğundaki yol tamamen sıcak asfalt olacak. Ekiplerimiz çalışmaları başlattı. 1 kilometrelik kısım sıcak asfaltla buluştu” dedi.

 

MUHTAR TÜRK: “ALLAH BİZLERE BUGÜNÜ GÖSTERMEYİ NASİP ETTİ”

 

Yavi Mahallesi Muhtarı Arslan Türk ise “Allah bizlere bugünü göstermeyi nasip etti. 2013 yılından beri, bu hizmetin aşkıyla yanıyorduk. Başlayan çalışmayla birlikte halkımız toz ve çamurdan kurtulmuş durumda. Biz çok memnun ve çok onurluyuz. Büyükşehir ekipleri hep yanımızda oldular. Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE’DE, ASFALT, SEFERBERLİĞİ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız