HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Şubat 2017 Perşembe Saat: 09:04

OSKİ’DEN GÖZ DOLDURAN HİZMETLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, sorumluluk sahasına giren konularda faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Ordu’nun 19 ilçesini şantiyeye dönüştüren ekipler, bugüne kadar 7 bin 534 adet
OSKİ’DEN GÖZ DOLDURAN HİZMETLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, sorumluluk sahasına giren konularda faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Ordu’nun 19 ilçesini şantiyeye dönüştüren ekipler, bugüne kadar 7 bin 534 adet kanalizasyon ve 41 bin 261 adet içme suyu arızasına müdahalede bulunurken, Ordu ili sınırları içerisinde vatandaşların 7/24 ulaşabileceği “Alo 185 Arıza Bildirim Hattı” ile 380 bin çağrıya cevap vererek vatandaşların istek ve şikâyetlerini kayda aldı. 10 yılı geçen ve kullanım ömrü biten 94 bin 434 adet su sayacının değişimi ve montajı da OSKİ ekiplerince gerçekleştirildi.

TANKERLERLE 137 BİN 964 TON SU TAŞINDI

Yaz mevsiminde özellikle kırsal kesimlerde, fındığın hasat döneminde artan nüfusa yetersiz kalan mevcut kaynaklara alternatif oluşturan ekipler, tankerlerle su taşıyarak bu zamana kadar 15 bin 108 seferle 308 bin 100 km yol yapıp 137 bin 964 ton su taşıdı.

İÇME SULARI VE ATIK SULAR DENETİM ALTINDA

Sağlıklı ve temiz içme suyu hizmeti sunmak için yola çıkan OSKİ ekipleri, bugüne kadar içme sularından 12 bin 651 adet numune alarak gerek mobil laboratuvar araçlarında gerekse merkez laboratuvarlarda suların analiz işlemlerini yaparken, oluşan kanalizasyon atıklarını da kontrol altına almak için bugüne kadar 5 bin 125 adet atık su numunesi alarak analizlerini gerçekleştirdi.

Ekipman sayısını her geçen gün artıran OSKİ, kurulduğu günlerde devraldığı 15 araca 158 araç daha katarak toplam 173 aracı Orduluların hizmetinde kullanıyor. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : OSKİ’DEN, GÖZ, DOLDURAN, HİZMETLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız