HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mart 2024 Çarşamba Saat: 13:50

SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında yapılan Seçim Tedbirleri Toplantısında, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yönelik alınan tedbirler gözden geçirildi. Valilik Toplantı Salonunda ger
SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında yapılan Seçim Tedbirleri Toplantısında, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yönelik alınan tedbirler gözden geçirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Seçim Tedbirleri Toplantısına, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Sahil Güvenlik Fatsa 97. Bot Komutanı Üsteğmen Semih Gümrükçü, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Arzu Aslan ile İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri katıldı.

İçişleri Bakanlığının seçimle ilgili genelgeleri doğrultusunda alınan tedbirleri gözden geçirmek ve alınması gereken ilave tedbirleri belirlemek amacıyla toplantının yapıldığını ifade eden Vali Muammer Erol, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin alınması gereken tedbirleri, daha önce gerçekleştirmiş olduğumuz toplantılarımızda belirlemiş ve uygulamaya koymuştuk. Bu defa İçişleri Bakanlığımızın önerileri ve talimatları doğrultusunda almış olduğumuz tedbirleri tekrar bir gözden geçirip, alınması gereken ilave tedbirler varsa onları da burada kararlaştıracağız. Amacımız, seçimlerin ilimizde huzur ve güven ortamında gerçekleşmesini ve seçmen iradesinin tam anlamıyla sandığa yansımasını sağlamaktır” dedi.

Ordu ili genelinde 604.851 seçmenin, 2.228 sabit sandık, 22 seyyar sandıkta oyunu kullanacağını belirten Vali Erol, “ İlimizde seçim çalışmaları ve propaganda süreci, demokratik bir olgunluk içerisinde geçmekte. Bu konuda göstermiş olduğunuz gayretli çalışmalarınızdan, emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü,  İl Jandarma Komutanlığı ve Ordu İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi yetkilileri tarafından sunum yapılarak, seçim öncesi, seçim günü ve oy verme işlemi sona erdikten sonra alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalar hakkında Vali Muammer Erol’a ve toplantıya katılanlara bilgilendirmede bulunuldu.

Toplantıya katılan İlçe Kaymakamlarından, seçime yönelik aldıkları tedbirleri, görüş ve önerilerini de dinleyen Vali Muammer Erol, oy verme ve tasnif işleminden sonra oy torbalarının hızla İl ve İlçe Seçim Kurullarına intikallerinin sağlanması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

 

Anahtar Kelimeler : SEÇİM, GÜVENLİĞİ, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız