HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Mart 2024 Perşembe Saat: 15:04

VALİ EROL’A DURMAK YOK

Ordu Valisi Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere yaptığı ziyaretlere bugün de devam etti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan ve Müdür Yardımcısı Gülhatun Ş
VALİ EROL’A DURMAK YOK

Ordu Valisi Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere yaptığı ziyaretlere bugün de devam etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan ve Müdür Yardımcısı Gülhatun Şanlı Özkan’ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında bugün şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra engelli bir vatandaşımız ziyaret edildi.

Ziyaretlerine ilk olarak 7.12.1976 yılında İstanbul ilinde görevi esnasında yasa dışı terör örgütleriyle girilen çatışmada şehit olan Polis Memuru Aydın Güler’in eşi Sevim Güler’i ziyaret ederek başlayan Vali Erol, şehit eşimizin sağlık durumu hakkında bilgi alarak hal ve hatırını sordu.

Ailenin taleplerini dinleyen Vali Muammer Erol, şehit eşi Sevim Güler ile bir süre sohbet etti.

Bir sonraki ziyaretini 19.09.2017 tarihinde Siirt ili Baykan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda yaralanan Gazi Emrah Kılıç’a gerçekleştiren Vali Erol, gazimiz ve ailesiyle bir süre sohbet ederek, sağlık ve ekonomik durumları hakkında bilgi aldı.

Gazi Emrah Kılıç, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

Vali Muammer Erol, daha sonra 28.02.1980 tarihinde Şanlıurfa ili Suruç ilçesinde göreve giderken teröristlerce şehit edilen Polis Memuru Şenel Şahin’in eşi Ayten Şahin’i ziyaret etti.

Bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavisi evde devam eden Ayten Şahin’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Muammer Erol, Şahin’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Vali Muammer Erol, son ziyaretini 91 yaşındaki görme engelli Zennure Bekiroğlu’na gerçekleştirdi. Kızı Nedime Gebeci tarafından bakımı sağlanan ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce sağlanan evde bakım hizmetinden faydalanan Zennure Bekiroğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Erol, ailenin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Ziyaret edilen aileler ile yakından ilgilenen ve onlarla bir süre sohbet eden Vali Erol, kendisine iletilen talep ve ihtiyaçların giderilmesi için ilgili kurum yöneticilerine talimat verdi.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL’A, DURMAK, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız