HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mart 2017 Perşembe Saat: 10:09

PANKARTLARIMIZI KİM SÖKTÜ? BİLMİYORUZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 20 Mart Pazartesi günü Ordu’ya gerçekleştirdiği ziyaretin akşamında Altınordu ilçe merkezinde bulunan üst geçitlere ‘Hoşgeldi
PANKARTLARIMIZI KİM SÖKTÜ? BİLMİYORUZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 20 Mart Pazartesi günü Ordu’ya gerçekleştirdiği ziyaretin akşamında Altınordu ilçe merkezinde bulunan üst geçitlere ‘Hoşgeldiniz sayın genel başkanımız’ yazılı pankartlar astıklarını ancak ziyaret gününün sabahında ise bu pankartların kim veya kimler tarafından söküldüğünün nedenini henüz bilmediklerini belirterek bu konu üzerinde araştırmalarının sürdüğünü söyledi.

Şahin, parti binasında CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal ile birlikte düzenlediği basın açıklamasında bu açıklamanın suç duyurusu niteliğinde alınması gerektiğini savunarak; “Öncelikle genel başkanımızın Ordu’ya gelişinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz’a, Boztepe’de sağladığı ulaşım ve yol güvenliği konusunda yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca TESK Ordu Şubesi Başkanlığına, OTSO Başkanlığına, Doğuş Çay, AYSAN Fındık ve programlarımıza iştirak eden bütün misafir, partili ve basın yayın organlarımıza çok teşekkür ediyorum.

O gün yaşanan münferit bir hadise bizleri ziyadesi ile çok üzmüştür. Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilimize gelişinde üst geçitlere astığımız ‘Hoş geldiniz sayın genel başkanımız’ yazılı pankartların yerlerinden söküldüğüne tanık olduk. Bu eylemi kim veya kimler ne maksatla yaptılar bilmiyoruz.

Bunlar beyhude çabalardır. Bu işlerle boşuna uğraşmasınlar. Bu açıklamamızın bir suç duyurusu niteliğine alınmasını bekliyoruz. Olay mahallinde ki kameraların incelenerek fail veya faillerin yakalanmasını ve hak ettikleri cezayı almalarını bekliyoruz” dedi. (Haber Şafak DELİÇAKAR)

 

Anahtar Kelimeler : PANKARTLARIMIZI, KİM, SÖKTÜ?, BİLMİYORUZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız