HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Eylül 2017 Salı Saat: 10:49

FATSA’DA YOL ÇALIŞMALARI

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dolunay ve Evkaf mahallelerinin çeşitli cadde ve sokaklarında yol ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.
FATSA’DA YOL ÇALIŞMALARI

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dolunay ve Evkaf mahallelerinin çeşitli cadde ve sokaklarında yol ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

 Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Evkaf Mahallesi Palamut sokakta zayıf zemin kazası çalışması yaparak asfalt alt temel malzemesi serimini gerçekleştiriyor. Bu çalışmanın bir hafta içerisinde tamamlanacağı belirtildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dolunay Mahallesi Eren Sokak ve Gökçen Sokak arasında 250 metre civarında yağmur suyu hattı çalışması yaptı. Evkaf Mahallesi Fazıl Sokak Madenler mevkiinde de 180 metre civarında yol açma çalışması yapılıyor. Açılan bu yol Güner Sokak ile Ulubatlı Hasan Sokağı birbirine bağlıyor. Bu mevkide yol açma işinin önümüzdeki Salı günü biteceği bildirildi. Fen İşleri Müdürlüğü Evkaf Mahallesi Kırlangıç sokak ve civarında yine zayıf zemin kazısı çalışmasına devam ediyor. Bu bölgede 10 gündür çalışan ekiplerin yaklaşık 10 gün daha aynı mevkide çalışmasını sürdüreceği ifade edildi. 

Bu arada Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Geyikçeli, Tahtabaş, Yukarıardıç ve Kabakda mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor.

         Kırsal Hizmetler birinci bölge ekipleri tarafından Geyikceli mahallesi Yavuz Selim semtinde yapılan perde duvar çalışmasının temel kazısı tamamlandı, kalıpları çakıldı. Perde duvar çalışmasının Salı günü tamamlanması bekleniyor. Kırsal birinci Bölge ekipleri tarafından Tahtabaşı mahallesi Küçüksözen mevkiinde bir gün süren yol iyileştirme çalışması gerçekleştirildi. Yine kırsal hizmetler 1. Bölge ekipleri tarafından Yukarı Ardıç mahallesi ile Büyükkoç mahallesi bağlantısında yağmur suyu geçişi için boru atma çalışması gerçekleştirildi. Burada daha önceden taş duvar çalışması yapıldı. Taş duvar yapılan yere 1000'lik borular yerleştirildi. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2. Bölge ekipleri tarafından ise Kabakdağı mahallesi Çaldum mevkiinde 8 kilometrelik yol iyileştirme çalışması başlatıldı, bu çalışmanın 5 kilometresi tamamlandı, geriye kalan 3 kilometrenin 2 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Öte yandan Büyükkoç mahallesi, Tepecik mahallesi, İslamdağ mahallesi ve Beyceli mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 1. Bölge ekipleri Büyükkoç mahallesi Hacullu mevkiinde bir süre önce yapımını tamamladığı menfezin dolgu işlemini de tamamlayarak buradaki menfezi hizmete sundu.

         Birinci Bölge ekipleri İslamdağ mahallesi merkezinde yolun bozuk mevkiinde asfalt serimi gerçekleştirdi yine Birinci Bölge ekipleri tarafından Beyceli mahallesi Hatipli mevkiinde yolun bozuk bölümlerinde yol genişletme ve iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor, bu çalışmanın 4 günde tamamlanması planlanıyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İkinci Bölge ekipleri ise Tepecik mahallesinde mahalle programı kapsamında Sarıosmanoğlu, Kıran ve Güney mevkilerinde yol iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Tepecik mahallesinde ki bu çalışmanın 4 günde tamamlanması planlanıyor. Büyükkoç Mahallesi Muhtarı Cemal Taze, Tepecik Mahallesi Muhtarı Fatih Arslan, İslamdağ Mahallesi Muhtarı Rahmi Yılgın ve Beyceli Mahallesi Muhtarı Fatsa Belediyesi ekiplerine gerçekleştirmiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini söylediler. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, YOL, ÇALIŞMALARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız