HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ekim 2017 Çarşamba Saat: 10:24

13. YILIMIZI KUTLADIK

Ordu’nun tarafsız ve ilkeli gazetesi Ordu Yeni Haber dün 13. yaşını kutladı. 17 Ekim 2005’te kurulan ve Ordu’da yıllardır halka ilkeli haber sunan Ordu Yeni Haber Gazetesi dün yayın hayatındaki 12 yılı geride bırakarak 13. Yılına gi
13. YILIMIZI KUTLADIK

Ordu’nun tarafsız ve ilkeli gazetesi Ordu Yeni Haber dün 13. yaşını kutladı.

17 Ekim 2005’te kurulan ve Ordu’da yıllardır halka ilkeli haber sunan Ordu Yeni Haber Gazetesi dün yayın hayatındaki 12 yılı geride bırakarak 13. Yılına girdi.

Ordu Yeni Haber ailesi olarak gördüğümüz ilgi sebebiyle okurlarımıza

minnettar olduğumuzu, bu ilgiye layık olmak için ‘Doğru ve hızlı habercilik’ ilkesine bağlı kalacağımızı yineliyor, bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Ordu halkına bir kez daha teşekkür ederiz.

Bu arada yıldönümümüz nedeniyle kutlama mesajı gönderen Ordu Valisi Seddar Yavuz ise şu ifadelere yer verdi;  Gazetenizin, 13. yayın hayatına dolayısıyla şahsınızı ve çalışanlarınızı kutlarım. Halkın hislerine tercüman olmak kamu hizmetlerini sağlıklı ve doğru bir biçimde halka duyurmak yapılan hizmetleri kamu adına denetlemek ve demokrasi kültürünü topluma yerleştirip kökleştirmek amacıyla başladığınız yayın hayatında 12 yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyorsunuz.

İlinizin her alanda gelişmesi kalkınması sorunların çözümü noktasında gazetenizin yol gösterici yayınları takdire şayandır.

Gazetenizin bu bilinçle ve anlayışla yapmakta olduğu ve başarılı hizmetlerin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle gazetenize başarılı ve uzun bir yayın hayatı diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Ayrıca yıldönümümüz nedeniyle tebrikleriyle bizleri onurlandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a, ayrıca Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Siyasi Parti Temsilciliklerine, Sivil Toplum Örgütlerine, abonelerimize ve okurlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : 13., YILIMIZI, KUTLADIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız