HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Kasım 2017 Çarşamba Saat: 08:44

PERŞEMBE ‘DE BETON YOL SEFERBERLİĞİ

Perşembe Belediyesi geçen yıl başlattığı beton yol çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. İlçede iki yıl içinde yaklaşık olarak 150.000 metrekare beton yol yapıldı. Başkan Kemal Bahtiyar, Doğan Mahallesinde yapımı biten 700
PERŞEMBE ‘DE BETON YOL SEFERBERLİĞİ

Perşembe Belediyesi geçen yıl başlattığı beton yol çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. İlçede iki yıl içinde yaklaşık olarak 150.000 metrekare beton yol yapıldı.

Başkan Kemal Bahtiyar, Doğan Mahallesinde yapımı biten 700 metre  beton yol çalışmasını yerinde inceledi.  

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar incelemeler esnasında yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Yeni mahallelerin eklenmesiyle 11 olan mahalle sayımız 2014 yılının Nisan ayından itibaren 55’e çıkmıştır. Büyükşehir yasası ile hizmet alanımız oldukça genişlemiştir. Yeni mahallelerimizde beton yol çalışması yapmaktayız. Köylerimiz içinde bu büyüklükte tarihimizin en kapsamlı yol çalışması yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir.

Geçen yılla beraber şu ana kadar 30.000 metre uzunluğunda 150.000 metrekareyi aşan beton yol çalışması yaptık. Çalışmalarımız iklim şartlarına göre devam edecektir. Her mahallemize ulaşmak için büyük gayret ediyoruz. Kısacası tam bir seferberlik halindeyiz. Bugün de Doğan mahallemizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde takip ettik.

Çalışmalarımızı muhtarlarımızla yaptığımız istişareler ve koordine ile yürütmekteyiz. Bu vesileyle muhtarlarımıza, azalarımıza ve çalışmaları incelemeye gittiğimizde bizlerle olan mahalle sakinlerine, değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz bu yılın sonunda beton yol yapımında 50.000 metre uzunluk ve 250.000 metrekareye ulaşmaktır

Anahtar Kelimeler : PERŞEMBE, ‘DE, BETON, YOL, SEFERBERLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız