HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Kasım 2017 Çarşamba Saat: 08:11

DOĞALGAZ DA HEDEF “YÜZBİN”

Ordu’da doğalgaz abone sayısı, 2017 yılının son 10 ayına göre 53 bin 600’e kadar ulaştığı belirtildi. Ordu’nun en büyük üç ilçeleri olan Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde doğalgaz hat ve şebeke sayıları olanca hızıyla s
DOĞALGAZ DA HEDEF “YÜZBİN”

Ordu’da doğalgaz abone sayısı, 2017 yılının son 10 ayına göre 53 bin 600’e kadar ulaştığı belirtildi. Ordu’nun en büyük üç ilçeleri olan Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde doğalgaz hat ve şebeke sayıları olanca hızıyla sürüyor.

Alınan bilgiye göre Altınordu ilçe merkezde doğalgaz abone sayısı 47 bin 500 olurken, Ünye ilçesinde de bu sayısı 4 bin 500’e ve Fatsa ilçesinde de Bin 600’e kadar ulaştığı kaydedildi.

Ordu, 2014 yılında  Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra 24 olan mahalle sayısının 92’ye ulaşmasıyla birlikte AKSA Ordu Doğalgaz şirketinin de bugüne kadar yaptığı çalışmalarda Altınordu ilçe genelinde altyapı çalışmalarının artık sona yaklaşıldığı, akabinde ise Ünye ve Fatsa’da ki çalışmalara da ağırlık verileceği ifade edildi.

AKSA Ordu Doğalgaz şirketinin 2018 yılında ki hedefi ise Altınordu ilçe merkez dahil olmak üzere Ünye ve Fatsa’da da toplamda Yüzbin (100.000) aboneye ulaşılması bekleniyor.

Şirket yetkilileri tarafından verilen bilgilerde ayrıca özellikle Belediyelerin ve telefon şirketlerinin altyapı çalışmalarında doğalgaz hatlarına çok dikkat etmeleri ve gerekirse bu tür çalışmalarda şirket tarafından teknik destek alabilecekleri de önemle hatırlatıldı. (Haber Mehmet KESKİN)

Anahtar Kelimeler : DOĞALGAZ, DA, HEDEF, “YÜZBİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız