HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Aralık 2017 Perşembe Saat: 07:41

ORDU KARANLIĞA TESLİM!

Ordu’nun Altınordu ilçe merkezinde bulunan ve şehrin önemli mahalleleri arasında yer alan Akyazı, Cumhuriyet, Yenimahalle, Bucak, Selimiye, Subaşı ve Şahincili mahallelerinde bazı sokak aydınlatma lambalarının uzun süreden beri akşam saat
ORDU KARANLIĞA TESLİM!

Ordu’nun Altınordu ilçe merkezinde bulunan ve şehrin önemli mahalleleri arasında yer alan Akyazı, Cumhuriyet, Yenimahalle, Bucak, Selimiye, Subaşı ve Şahincili mahallelerinde bazı sokak aydınlatma lambalarının uzun süreden beri akşam saatlerinde yanmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Bunun yanı sıra Ordu Büyükşehir olduktan sonra aradan geçen üç yılda mahalle sayısı 92’ye yükselen Altınordu İlçesinin bazı mahallelerinde sokak aydınlatma lambalarının günün erken saatlerinden beri akşama kadar sürekli yanık kalmasına bir anlamayan veremeyen vatandaşlar, enerji tasarrufu nerede kaldı sorusunu sormaktan da kendilerini alamıyorlar.

Benzer durumun bazı ilçelerde de yaşandığını dile getiren vatandaşlar güpe gündüz yanan aydınlatma lambalarlının ne için yandığına da bir anlam veremediler.

Öte yandan başta Akyazı mahallesi olmak üzere önemli resmi kurumlarında aralarında yer alan 860. Sokak ile 861. Sokağı birbirine bağlayan noktada akşam ve gece saatlerinde yanmaması ve burada ki akşam yaya yoğunluğunun çokluğuna da dikkat çeken mahalle sakinleri ise akşam saatlerinde dışarı çıkma konusunda hayli tedirgin olduklarını dile getirdiler.

İş çıkışı ve okul dönüşü saatlerinde karanlıkla birlikte oluşan ıssızlık yüzünden vatandaşlar evlerine gidebilmek için bazen güzergah değiştirdiklerini dahi ifade ederek ilgili kurumu da eleştiri yağmuruna tuttular.

Fatura dönemlerinde ay sonu, hafta sonu dinlemeyen ve okuduğu saatten bile vatandaşın cebinden hortumla para çekmesini bilen Elektrik Dağıtım Şirketi Ordu’da ne iş yapar? Sorusunu soran vatandaşlar, mağduriyetin bir an önce giderilmesi talebinde bulundular.

Ayrıca Bucak mahallesinde bulunan pazartesi pazarı, sağlık fırını istikametinde ki bir çok mahallede de aydınlatma sorunu yaşadıklarını bildiren vatandaşlara Yenimahalle sakinleri de katılarak kendi semtlerinde de akşam ve gece saatlerinde karanlıkta kaldıklarını belirttiler.

Cumhuriyet mahallesinin sahil bandıyla birleşen bir çok mahallenin de akşam ve gece saatlerinde karanlığa terk edilmesi nedeniyle burada da tedirginliğin hat safhaya çıktığı da gelen şikayetler arasında yer aldı. Şahincili ve Subaşı mahalleleri de aynı kaderi yaşarken, vatandaşlar ilgili ve yetkili kişilerin yani şehreminlerinin ilgili kurumu bir an önce uyararak mağduriyete son verilmesini istediler. (Haber: Mehmet KESKİN)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, KARANLIĞA, TESLİM!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız