HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Aralık 2017 Cuma Saat: 09:27

“AMACIMIZ MEMLEKETİMİZE GÜZEL İŞLER YAPMAK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği proje, yatırımlar ve işletmeler ile sürdürdüğü idari ve mali işlerin değerlendirmesinin yapıldığı koordinasyon toplantılarının 24.
“AMACIMIZ MEMLEKETİMİZE GÜZEL İŞLER YAPMAK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği proje, yatırımlar ve işletmeler ile sürdürdüğü idari ve mali işlerin değerlendirmesinin yapıldığı koordinasyon toplantılarının 24.’sünü gerçekleştirdi.

OSKİ Genel Müdürlüğü ek hizmet binası toplantı salonunda Genel Müdür Fatih Yürük başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ile Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katılım sağladı.

KASIM AYINDA YAPILAN FAALİYETLER DEĞERLENDİRİLDİ

OSKİ’nin kasım ayında sürdürmüş olduğu faaliyetlerinin masaya yatırıldığı toplantıda, Daire Başkanları sürdürmüş oldukları çalışmaların detaylarını sunum eşliğinde anlattı. Aynı zamanda gelecekte yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar masaya yatırılarak konuşuldu.

AMACIMIZ MEMLEKETİMİZE GÜZEL İŞLER YAPMAK

Toplantıda yapılan çalışmaları değerlendiren Genel Müdür Fatih Yürük,  2017’de birçok zorluğun üstesinden gelinerek, geride başarılı bir yılın bırakıldığını ifade etti. Mali ve idari konuları tek tek ele alan Yürük; “ Amacımız memleketimize güzel işler yaparak arkamızdan gelen nesillere güzel bir Ordu hediye etmek. Alt yapı; zor, zahmetli ve zaman içerisinde geri dönüşümü sağlanan bir alandır. Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde hayata geçirdiğimiz proje ve yatırımların sonucu ortaya çıkan çevre ve yol tahribatları sebebiyle oldukça eleştirildik. Fakat önümüzdeki yıllarda insanların refah ve huzurla yaşayacağı bir alt yapıyı Ordu’muza kazandırdık “dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız