HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ocak 2018 Cumartesi Saat: 09:09

Meteoroloji’den yağış uyarısı

Ülkemizin iç ve batı kesimlerinde etkisini sürdüren ılık ve yağışlı havanın, bugün akşam saatlerinden itibaren yerini soğuk ve iç kesimlerde kar yağışlarına sebep olacak bir sisteme bırakması bekleniyor. Mevsim normalleri üzerinde s
Meteoroloji’den yağış uyarısı

Ülkemizin iç ve batı kesimlerinde etkisini sürdüren ılık ve yağışlı havanın, bugün akşam saatlerinden itibaren yerini soğuk ve iç kesimlerde kar yağışlarına sebep olacak bir sisteme bırakması bekleniyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde 5 ila 9 derece azalarak normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Pazartesi günü Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının karla karışık yağmurlu iç kesimlerinin ise kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

Bugün Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ile Karadeniz Bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağmur ve sağanak şeklinde olacak yağışların Muğla ile Aydın’ın kıyı ve Antalya’nın doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Pazar günü ise Marmara, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında yağmur Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz kıyıları ile İç Anadolu’nun ve Doğu Anadolu’nun güneyinde karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Yeni haftanın ilk gününde ise Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yağmur, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Soğuk ve yağışlı havanın Salı günü soğuk ve yağışlı havanın yurdumuzu terk etmesi, ancak batı bölgelerden itibaren yurdumuzun yeni bir ılık ve yağışlı sistemin etkisine gireceği bildirildi. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : Meteoroloji’den, yağış, uyarısı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız