HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mart 2018 Cumartesi Saat: 09:26

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR”

CHP Ordu Kadın Kolları İl Başkanı Nilgün Yılmaz, 18 Mart Şehitler Günü Ve Çanakkale Zaferinin 103.yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu. Başkan Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri
“TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR”

CHP Ordu Kadın Kolları İl Başkanı Nilgün Yılmaz, 18 Mart Şehitler Günü Ve Çanakkale Zaferinin 103.yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu. Başkan Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç,azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir.  Bugün, bir ulusun emperyalizme karşı omuz omuza mücadelesinin başladığı gündür.

Türk ordusunun bu savaşta,çağın en modern silah donanımına sahip olan emperyalist güçlere karşı  destan yazması ,şüphesiz ki; Mehmetçiğin iman ve cesaretinden, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün askeri dehasından kaynaklanmaktadır. 

Bağımsızlığımızın  simgesi ,şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan güzel yurdumuzu ve Cumhuriyetimizi, ulusal değerleri, Çanakkale ’yi ,Kurtuluş Savaşı’ nı kazanan ruhu korumak,bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmak temel sorumluluğumuzdur. Bizler onların yüksek özverilerinden bugün bile içinde alınacak dersler olduğunu biliyoruz. 

 Çanakkale Zaferi ’nin 103. yıldönümünü kutluyor ;başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere en değerli varlıklarımız olan şehitlerimiz ve kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz.” Onların başlattığı bağımsızlık ateşi sonsuza kadar yanacak. Kurucumuz ve Ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ün dediği gibi ; Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız