HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 09:27

Y.ORDU, HER ŞEYİ SÖZDE BIRAKTI

x-TFF 3.Lig 2. Grupta Darıca Gençlerbirliği 2.lig bileti kaparken, Kırıkhanspor, Yeşil Bursa ve Kayseri Erciyesspor’da bir alt kümeye düştü. x-Y.Orduspor 55 puanla sezon maçlarını 7.sırada tamamladı. x-TFF 3.Lig 2. Grup da Tire 1922 Spo
Y.ORDU, HER ŞEYİ  SÖZDE  BIRAKTI

x-TFF 3.Lig 2. Grupta Darıca Gençlerbirliği 2.lig bileti kaparken, Kırıkhanspor, Yeşil Bursa ve Kayseri Erciyesspor’da bir alt kümeye düştü.

x-Y.Orduspor 55 puanla sezon maçlarını 7.sırada tamamladı.

x-TFF 3.Lig 2. Grup da Tire 1922 Spor’lu  Gökhan Erdol’da 18 golle gol kralı oldu.

2017-2018 futbol sezonun da her şey geride kaldı. Şampiyon olanlar sevindi, bir alt kümeye düşenler ise üzüldü.

Ayni sezonda TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden ve sezona 2.lig parolasıyla start veren Y.Orduspor, her şeyi sözde bıraktı.

                Y.Orduspor , sezon boyu oynadığı 34 maçta 15 kez galip geldi, 10 kez de mağlubiyetle tanıştı. 9 kez de berabere kalırken, rakip filelere plakası kadar gol gönderirken filesinde de 33 gol gördü.Topladığı 55 puanla da sezon maçlarını 7.sırada tamamladı.

                Y.Orduspor’un en golcü futbolcuları ise rakip kalelere 11 gol gönderen Turan Yılmaz ile 10 gol gönderen Onur Ramazan Toprak oldu.

                Y.Orduspor’un mücadele ettiği grupta Darıca Gençlerbirliği 2.lig biletini kaptı. Ankara Demirspor, Diyarbekirspor, Tire 1922 Spor ve Anagold 24 Erzincanspor’da Play-Off maçları oynama hakkını elde etti.

                Kırıkhanspor, Yeşil Bursa ve Kayseri Erciyesspor’un bir alt kümeye düştüğü grupta Tire 1922 Spor’lu Gökhan Erdol’da 18 golle gol kralı olma başarısını gösterdi.

                Bu arada, yeni futbol sezonun da Ordu 1. Amatör kümede mücadele edecek olan Orduspor’da  son  5 yıl içinde büyük bir çöküş yaşadı.

 2011 yılında Süper Lig'e çıkan Orduspor ilk yıl ligde tutundu. Süper Lig'de ikinci yılı olan 2012-2013 sezonunda PTT 1. Lig'e düşen Orduspor, kırılması zor bir rekorla  her yıl bir alt lige düştü. Mor-beyazlı takım önce 2. Lig'e, ardından 3. Lig'e, daha sonra Bölgesel Amatör Lig'e ve bu sezon sonunda da  Ordu 1.Amatör kümeye düştü.

Öte yandan,  2018-2019 futbol sezonun da Ordu’yu 3.Lig’de Y.Orduspor ile Fatsa Belediyespor ve Bal Ligi’nde Altınordu Belediyespor ile Ünye 1957 spor temsil edecek.

Diğer taraftan Ordu’da taraftar bütünlüğünün sağlanamaması halinde, Y.Orduspor’un hedef çok zor yürüyeceğini de kesin gözüyle bakılıyor.

(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, HER, ŞEYİ, SÖZDE, BIRAKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız