HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ağustos 2018 Pazartesi Saat: 13:55

KADROYA 2 TAKVİYE DAHA!

Ünye 1957 Spor , MKE Ankaragücünden 1999 doğumlu genç Kaleci Mustafa Talha Özbay ve Torbalıspordan kanat oyuncusu 1996 doğumlu Gökhan Karataş ile anlaşmaya vardı.                 “Ünye 1957 Spor sayfasından konuya yönelik
KADROYA 2 TAKVİYE DAHA!

Ünye 1957 Spor , MKE Ankaragücü'nden 1999 doğumlu genç Kaleci Mustafa Talha Özbay ve Torbalıspor'dan kanat oyuncusu 1996 doğumlu Gökhan Karataş ile anlaşmaya vardı.

                “Ünye 1957 Spor sayfasından konuya yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Transferde kaleye alternatif oyuncu arayışlarında MKE Ankaragücü'nün alt yapısında futbola başlayan Mustafa Talha Özbay'ı renklerine katan Ünye 1957 Spor, geçtiğimiz sezon U-21 Liginde sarı-lacivertli takımın kalesini 13 maçta koruyan yetenekli kaleciyi takıma kazandırmış oldu. Mustafa Talha Özbay, MKE Ankaragücü alt yapısında değişik yaş gruplarında Akademi Liglerinde boy gösterirken geçtiğimiz sezon U-21 takımının kalesini korudu.

Yeşil-beyazlıların bir diğer transferi ise kanat oyuncusu Gökhan Karataş. Bursaspor alt yapısında oynadığı dönemde üstün top tekniği, çabukluğu ve kıvrak hareketleri ile Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın dikkatini çeken Gökhan Karataş, Karacabey Birlikspor forması ile profesyonelliğe adım attı. Daha sonra sırasıyla 3.Lig ekiplerinden Hacettepespor, Kırıkhanspor, Düzcespor ve Bergama Belediyespor takımlarında forma giyen Gökhan Karataş geçtiğimiz sezon amatöre dönüş yaparak Bal Ligi ekiplerinden Torbalıspor'a transfer oldu. Torbalıspor'da 2 maçta forma giyen 1996 doğumlu genç oyuncu 3.Lig'de 46 maça çıkarak 2 kez gol sevinci yaşadı.”

Öte yandan Ünye 1957 Spor, oynadığı iki hazırlık maçında Derince Belediyespor’u 2-20 yendi ve 3.Lig temsilcisi Cizrespor ile de golsüz  berabere kaldı.(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : KADROYA, 2, TAKVİYE, DAHA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız