HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mayıs 2019 Cumartesi Saat: 09:37

ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Yıldızlar ve Gençler Açık Hava Türkiye Okçuluk  şampiyonası heyecanı adım adım yaklaşıyor.Şampiyona 4-7 Temmuz 2019 Tarihleri arasında Ordu’da organize edilecek. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Yıldızlar ve Gençle
ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Yıldızlar ve Gençler Açık Hava Türkiye Okçuluk  şampiyonası heyecanı adım adım yaklaşıyor.Şampiyona 4-7 Temmuz 2019 Tarihleri arasında Ordu’da organize edilecek.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Okçuluk Şampiyonası 4-7 Temmuz 2019 Tarihleri arasında 19 Eylül Stadyumunda gerçekleşecek olan Okçuluk Türkiye Şampiyonası için açıklamada bulundu.

Genç ,konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ordu İlimizde gerçekleşecek, Yıldızlar 60 metre gençler, 70 metre Açık Hava Okçuluk Türkiye Şampiyonasına 19 Eylül Stadyumunda Türkiye’nin en iyi okçuları mücadele edecek, okçuluk son yıllarda büyük ivme kaydetti ve ülkemizden çıkan şampiyonlar arttı. Yine Ordu ilimizde Milli sporcularımız yarışacak, ben özellikle ilimize büyük organizasyonu veren Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Sayın Abdullah Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. İnşallah ilimizde okçuluk faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceğiz, okçuluk dalında daha büyük organizasyonlara hız kesmeden devam edeceğiz.

İlimizde şampiyona ile ilgili çeşitli yarışmalar düzenleyeceğiz. Bahçelerde fındık çubukları, yaylalardaki avu çubuklarından yapılan oklarla ve yaylarla bir yarışma düzenleyeceğiz. Yine bu yarışmalarda dereceye giren sporcularımıza da ödül vereceğiz. İlimizde Türkiye şampiyonasının bir nevi tanıtımı olacak. Tüm Ordulu hemşerilerimi 4-7 Temmuz 2019 tarihinde 19 Eylül Stadyumuna Türkiye'nin en iyi okçularını izlemeye davet ediyorum.”

(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ADIM, YAKLAŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız