HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Nisan 2020 Salı Saat: 09:43

SPOR CAMİASINA UYARI

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, federasyon başkanları ile video konferans yöntemiyle görüşerek, sporcu sağlığı, finansal sorunlar ve birçok konuda uyarıda bulundu. Bakan Kasapoğlu, korona virüs ile ilgili Sağlık Bakanlığı
SPOR CAMİASINA UYARI

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, federasyon başkanları ile video konferans yöntemiyle görüşerek, sporcu sağlığı, finansal sorunlar ve birçok konuda uyarıda bulundu.

Bakan Kasapoğlu, korona virüs ile ilgili Sağlık Bakanlığı’nın bilgilendirmelerinin, kulüpler tarafından iletişim kanalları kullanılarak iletilmesini isterken, bu konuda federasyonlardan kulüpleri uyarmaları gerektiğine dikkat çekti.

65 yaş üstü eski sporcu, hakem, antrenör ve diğer spor hizmet elemanlarının izolasyon döneminde ihtiyaçları ile ilgili federasyonlar bünyesinde bir yapı oluşturulmasını da isteyen Bakan Kasapoğlu, bu konuda bakanlık olarak destek olabileceklerini de belirtti.

Bakan Kasapoğlu, 2021 yılı yaz aylarında müthiş bir spor takvimi yaşanacağına dikkat çeken Bakan Kasapoğlu, ayni yılda, Futbolda Avrupa Futbol Şampiyonası, basketbolda olimpiyat elemeleri, daha sonra da Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları yapılacak’ diye de konuştu.

"Herkes ayağını yorganına göre uzatacak" diyen Bakan Kasapoğlu, konuşmasının son bölümünde de şunları vurguladı:

“Kulüplerin malum finansal sorunlarına bir de korona virüs salgınının bugün ürettiği sorunlar göz önüne alınarak değerlendirilmesi gerekir.

Kısa, orta ve uzun vadeli stratejimiz olmalı ki hem mevcut finansal sorunları hem de salgın sonrası sıkıntıları bertaraf edebilelim. Bu hepimizin sorumluluğudur. Kaynaklarımızı çok dikkatli ve de tutumlu kullanmalıyız. Transfer, maaş, bonservis bedellerini çok aşağıya çekmek gibi hamleler başta olmak üzere sınırsız olmayan kaynaklarımızı verimli kullanmak adına ne gerekiyorsa yapılmalı. Bu dönem sporda da artık savurganlığın, üretmeden tüketmenin, ihracat yerine ithalatın önceliklendirileceği bir dönem değil. Herkes ayağını yorganına göre uzatacak."

.

Anahtar Kelimeler : SPOR, CAMİASINA, UYARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız