HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Aralık 2020 Perşembe Saat: 13:38

GÜÇ BERGAMA’YA YETMEDİ: 1-1

Misli.Com.3.Lig 4. Grup da mücadele eden 52 Orduspor,16.hafta da konuk ettiği Bergama Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. Okan Kayataş, Mücahit Şentürk ve Hasan Hüseyin Yazıcı hakem üçlüsünün görev yaptığı maça 52 Orduspor Cantuğ T
GÜÇ BERGAMA’YA YETMEDİ: 1-1

Misli.Com.3.Lig 4. Grup da mücadele eden 52 Orduspor,16.hafta da konuk ettiği Bergama Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı.

Okan Kayataş, Mücahit Şentürk ve Hasan Hüseyin Yazıcı hakem üçlüsünün görev yaptığı maça 52 Orduspor Cantuğ Temel, Batuhan Aktaş, Ş.Kaan Kılıçaslan, Sebahattin Usta, Oğuzhan Birben, G. Berkay Yıldız, Halil İbrahim Pekşen, M:Emin Balcılar, Burçin Yüksel ve Emrullah Sarıhasanoğlu onbiriyle başladı.

                Oyuna daha sonra 33.dakikada G.Berkay Yıldız’ın yerine Gürkan Arslan, 65.dakikada Sebahattin Usta’nın yerine Gökhan Aydan ve 88.dakikada da Ş.Kaan Kılıçaslan’ın yerine Emre Adiloğlu ve Batuhan Aktaş’ın yerine de Emre Bayrak dahil oldu.

                Karşılaşmanın gollerini 52 Orduspor adına 73.dakikada Ş.Kaan Kılıçaslan, Bergama Belediyespor adına da Burçin Yüksel (KK) kaydetti.

                Misli.Com.3.Lig 4. Grup da ayni gün oynanan diğer maçlarda da şu sonuçlar alındı:

                Siirt İl Özel İdarespor 1 Silivrispor 1, Bursa Yıldırımspor 2 Muğlaspor 0, Bayrampaşaspor 0 Adıyaman 1954 Spor 0 ve Sultanbeyli Belediyespor 0 Aksaray Belediyespor 2.

                4.grup da Düzvespor-Modafen, Karbel Karaköprü Belediyespor-Kozanspor ve Alanya Ksetelspor- Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçları bugün oynanacak.

                16.haftayı beraberlikle geçen 52 Orduspor, 17.hafta da deplasmanda Modafen ile karşılaşacak. Müsabaka 6 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 13:00’de oynanacak.

                Ayni grup da ayni gün oynanacak diğer maçların programı da şöyle gerçekleşecek:

                68 Aksaray Belediyespor-1954 Kelkit Belediyespor, Bergama Belediyespor-Sultanbeyli Belediyespor, Muğlaspor-Alanya Kestelspor, Adıyaman 1954 Spor-Karbel Karaköprü Belediyespor, Kozanspor-Bursa Yıldırımspor, Silivrispor-Bayrampaşaspor ve Kırıkkale Büyük Adanoluspor- Düzcespor.

                4. grup da 17.haftayı Siirt İl Özel İdarespor bay geçecek.

                Öte yandan Misli.Com.3.Lig 1. Grup da mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da 16.hafta da sahasında Nevşehir Belediyespor’la karşılaşacak. Maç 24 Ocak 2020 Pazar günü saat 13:00’de oynanacak.

               

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GÜÇ, BERGAMA’YA, YETMEDİ:, 1-1

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız