HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ekim 2017 Pazar Saat: 09:39

OFF-ROAD YARIŞI START ALIYOR

Ünye’de Karadeniz Off-Road Birliği 4. Ayak Mali Kupası start alıyor.
OFF-ROAD YARIŞI START ALIYOR

Ünye’de Karadeniz Off-Road Birliği 4. Ayak Mali Kupası start alıyor.

          Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Alper Argan,konuya yönelik yaptığı açıklamada, “8 Ekim 2017 tarihinde bölgemizde yapılacak olan Karadeniz Off-Road Birliği 4. Ayak Mali Kupası’na günler kaldı. Kulüp olarak Ünye’nin dört bir yanında gelecek olan yarışçılara, misafirlere ev sahipliği yapacağız. ” dedi.

            Karadeniz Off-Road Birliği 4. Ayak Mali Kupası yarışlarının Karadeniz Bölgesi’nde en kapsamlı yarış olacağını ifade eden Argan; “Kulübümüz yapmış olduğu çalışmalar neticesinde hedeflerine ulaşırsa Karadeniz Bölgesi’nde bu yıla kadar yapılmış en kapsamlı ve en çok yarışçının olacağı bir yarış olacak. Yarışımıza otomobil sporlarının hemen hemen her dalından yarışmacı katılacak. Ulusal yarışçılar, mahalli yarışçılar, driftçiler aramızda olacaklar. Türkiye’nin tek bayan pilotları İstanbul’dan ‘Kız gibi Off- Road’ kulübünden 2 yarışmacı arkadaşımız gelecek.” diye konuştu.

              Alper Argan yarışçılardan para alınmadığını ifade ederek, bu davranışın Türkiye’ye de örnek olmasını diledi ve “Ünye Yunus Emre Off- Road Spor Kulübü hiçbir yarışçıdan yarış parası almamakla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atmıştır.  Burada ben yöneticilerimi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu örnek davranışı Türkiye’deki diğer kulüplere de örnek olur ve hiçbir yarışçıdan yarış parası alınmaz.” ifadelerini kullandı.

                Yarış parkuru hakkında teknik bilgiler veren Argan; “Parkur 15 kapıdan oluşuyor. Araçların yarışacağı engellerin her birine biz kapı diyoruz. Yarışçı 1 startında bu parkuru 4 defa dönecek. 1 tur 1700 metre. Yarışmacı parkuru toplamda 4 defa döndüğü zaman 6 bin 807 kilometre’de parkur tamamlanmış olacak. Toplamda 3 defa start alınacak. Bir yarışmacımız bu etabı toplamda 21 kilometre koşacak.” diye konuştu.

             Son olarak 2018 yılında ulusala aday bir yarışma yapmayı planladıklarını belirten Argan,  “15 yıldır çeşitli organizasyonlara, yarışlara ev sahipliği yapıyoruz. Bu yapacağımız organizasyon 11. olacak. Bunu da alnımızın akıyla yaparsak 2018 yılı içerisinde Ünye’mizde ulusala aday 2 günlük bir yarış yapmayı düşünüyoruz. Bunun 1. günü orman etabı olacak, 2. günü ise aynı şekilde seyircilerimizin izleyebileceği bir parkur olacak. Tüm Ünye halkını Ünye Yunus Emre Off- Road Spor Kulübü’ne destek olmak için Ünye Eski Havaalanı’na bekliyoruz. ” dedi.(Ünye Kent)

 

 

Anahtar Kelimeler : OFF-ROAD, YARIŞI, START, ALIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız