HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2018 Perşembe Saat: 08:58

EŞİT ŞARTLARDA YARIŞMAK İSTİYORLAR

Ordu 2.Amatör Lig’de mücadele eden Dumlupınarspor’un teknik sorumlusu Ali Serhat Çil, Fatsa’da futbol kulüplerinin antrenman sahası konusunda çektikleri problemleri dile getirdiği açıklamasında Fatsa’ya yeni bir sentetik futbol sahası
EŞİT ŞARTLARDA YARIŞMAK İSTİYORLAR

Ordu 2.Amatör Lig’de mücadele eden Dumlupınarspor’un teknik sorumlusu Ali Serhat Çil, Fatsa’da futbol kulüplerinin antrenman sahası konusunda çektikleri problemleri dile getirdiği açıklamasında Fatsa’ya yeni bir sentetik futbol sahası istediklerini ifade ederek Ordu’da spor anlamında eşit şartlarda yarışmak istediklerini söyledi.

Fatsa ilçesinde futbol kulüplerinin kullanabileceği bir adet sentetik sahanın olduğunu ve takımların gece 22.00’ye kadar bu sahada çalıştıklarını ifade eden Dumlupınarspor antrenörü Ali Serhat Çil, alt yapıdan oyuncu yetiştirmek istediklerini ancak saha ve tesis yetersizliğinden buna imkan bulamadıklarını sözlerine ekledi.

Ali Serhat Çil,danha sonra şunları kaydetti:

 “Yıllardır Ordu amatörde futbol oynamış bugün de antrenörlük yapan biri olarak futbol kulüplerini zorlayan konuların başında antrenman sahası eksikliği gelmektedir. Her geçen gün şartlar daha güzel oluyor, sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’ın sayesinde Ordu’ya yeni yapılmış olan Karşıyaka Spor Tesisleri var ve burada emeği olanlara çok teşekkür ediyorum. Ancak bu noktada Fatsa sahipsiz kaldı diye düşünüyorum. Benim işim spor, futbol… Fatsa ilçemize yeni bir tesis istiyoruz. Tüm amatör kulüpler olarak Dumlupınarspor, Dolunayspor, Yasamspor amacımız  alt yapı eğitimi vererek alttan oyuncu yetiştirmek. Ama şartlar çok zor. Sadece kullanabileceğimiz bir saha var ve boş vakit yok.

Sahada neredeyse bazı kulüplerimiz gece 22.00’de bile antrenman yapıyor. Amatör kulüplerin oyuncularının çoğu öğrenci çoğu işçi.  Şartlar bu ve çok zor. Ben Dumlupınarspor antrenörü olarak buradan yetkili mercilere sesleniyorum, Fatsamıza yeni bir sentetik saha talep ediyorum. Sayin valime, sayın il spor müdürümüze, sayın Ordu Büyükşehir Belediye Baskanımdan bu konu için duyarlı olmalarını istiyorum. Gelecek gençlerimizin elinde.

Ordu’da futbol üst düzey değil. Bunu etkileyen olumsuz faktörler var. Eğitici olarak buradan tüm kurum ve kuruluşlara sesleniyorum, işimize sadık olalım, herkes emek veriyor hak hukuk adalet çerçevesinde yürüyelim emek hepimizin emeği… Tüm emek verenlerin emeklerine her zaman saygı duyarak Ordu’ da spor anlamında her kulvarda eşit şartlarda yarışalım.” (Spor Aksiyon)

Anahtar Kelimeler : EŞİT, ŞARTLARDA, YARIŞMAK, İSTİYORLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız