HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 08:27

GÜNDOĞDU: İŞÇİMİZE DESTEĞİMİZ TAM

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada; “Emekçi Kardeşlerimizin Bayramı kutlu olsun. Kalkınmanın en önemli unsuru olan işçilerimiz, toplumda da en fazla gözetilmesi gereken kesim
GÜNDOĞDU: İŞÇİMİZE DESTEĞİMİZ TAM

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada; “Emekçi Kardeşlerimizin Bayramı kutlu olsun. Kalkınmanın en önemli unsuru olan işçilerimiz, toplumda da en fazla gözetilmesi gereken kesimidir.

Tüm sektörlerin muhtaç olduğu ana aktörler olan işçi kardeşlerimizin sayesinde ülke ekonomimiz kalkınmaktadır. Bu ülkenin daha da yükselmesi için karılan harca alın terleri ile katkıda bulunan kardeşlerimizin verdiği emekler takdire şayandır” dedi.

 

Taşeron işçilere kadro verildi

Milletvekili Metin Gündoğdu şöyle devam etti; “Türkiye’nin, her geçen gün kızışan küresel rekabet ortamında sözünü dinleten kuvvetli bir konumda olmasını işçi kardeşlerimize borçluyuz. Bir ülkenin sanayisi, teknolojisi, doğal kaynakları, alt yapısı çok gelişmiş olabilir. Fakat, birçok alanda insan gücünün ikamesi yoktur. İşçi kardeşlerimizin yeri doldurulamaz.

Biz AK Parti hükümeti olarak bunun farkındayız ve politikalarımızı da bu yönde geliştiriyoruz. İşçilerimiz sayesinde yaşanan kalkınma ve büyümeden en çok payı yine işçilerimiz aldı. Asgari ücret 2002 yılında 184 TL iken bugün 1300 TL’dir. Yani asgari ücrette 7 kattan fazla artış olmuştur.

Bununla birlikte satın alma gücü de artmış, cebimizdeki para daha da kıymetlenmiştir. İktidarımız boyunca çalışma koşullarında önemli ölçüde iyileştirmeler yapılmış ve emek sömürüsünün önüne geçilmiştir. Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi tüm taşeron işçilerin devlet kadrosuna geçirilmesiyle ilgili uygulamamız Türk iş hayatında bir ilktir. Böylece çok sayıda işçi kardeşimizin şartları iyileştirilmiş olacak.” diye konuştu.

 

İşçimize desteğimiz tam

Gündoğdu sözlerini şu şöyle noktaladı; “Biz, sosyal devlet anlayışı ile “İşçinin ücretini alın teri kurumadan veriniz.” Hadis-i şerifini düstur edindik. Çalışanların ve emekçi kardeşlerimizin daima yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu desteğimiz bundan sonrası için de kararlılıkla devam edecektir. Bu vesile ile işçinin ve emekçinin bayramı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum." (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : GÜNDOĞDU:, İŞÇİMİZE, DESTEĞİMİZ, TAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız