HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Haziran 2018 Perşembe Saat: 08:04

"KARARINIZI YENİLEYİN"

YILDIRIM' DAN FINDIK ÜRETİCİLERİNE ÇAĞRI...
"KARARINIZI YENİLEYİN"

İYİ Parti Ordu Milletvekili adayı Dr. Yener Yıldırım fındık üreticilerine çağrıda bulunarak," Herkes aklını başına toplasın. Şimdi karar zamanı. Yarın duyulacak pişmanlık işe yaramayacaktır. Artık fındığın değerini veren ve meydanlarda 15 lira taban fiyat açıklayan İYİ Parti'den yana taraf olma günü gelmiştir" dedi.
Duygusallıkla verilebilecek kararın onarılmaz ve geri dönüşü olmayan sonuçları olacağına işaret eden İYİ Parti Ordu Milletvekili adayı Dr. Yener Yıldırım, "Akp' nin dolayısıyla lideri Sayın Recep Tayyip  Erdoğan' ın fındık politikası ve fındık üreticisine olan yaklaşımı belli oldu. Zaten 16 yıldır da uyguladıkları politikalar herkesin malumuydu. Artık bu durum böyle gitmemelidir.

Fındık üreticisi ürününe ve kendisine değer veren partilerden yana tavır almalıdır. Dünya ülkelerinin ihtiyacı olmasaydı veya Ordu, Giresun illerinde üretilen kaliteli fındığın üretilebileceği bir başka ülke olsaydı Akp politikaları sayesinde fındık bugün bölgemizde hiç üretilemiyor, fındık üreticisi hemşerimde köyünü ilçesini terk etmiş olurdu. Anadoldaki diğer üretcilerin kaderini yaşıyor olurlardı. Demem odur ki fındıği bu kadarıyla bile AKP değerlendirmiyor alıcı konumundaki ülkeler üretilmesini sitedigi için koruyor." dedi

Dr. Yener Yıldırım Ordulu seçmenlere seslenerek, "Değerli fındık üteticisi hemşerim bugün olduğu gibi ürettiğin ürün ile perişan olmak emeğini yabancı ülkelerin insanına peskeş çekmek istemiyorsan kararını yenilemelisin. Kendisine somut veriler sunan İYİ Partiye oyunu verip iktidar yapmalısın. Genel Başkanımız,  Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener' i  başkan seçmelisin.

Ülkemizi her alanda iyileştirecek, üretene ve üretime değer veren bunu asıl politikası yapan gerçek ülke milliyetçilerine görev vermelisin. Yoksa yarın duyacağın pişmanlık sizlere çare olmayacaktır.İddia ediyorum Akp'yi tekrar iktidara getirdiğiniz taktirde findık 5, 6 liraya düşecektir. Zaten bahaneleri de hazırdır. TMO depolarında eskiden kalma 100 bin ton fındık var, rekoltede yüksek, desteklemede yapıyoruz diyerek sizleri ortada bırakıcaklardır. Kendinizle geleceğiniz ile ilgili kararı siz verin"  şeklinde konuştu...

 

Anahtar Kelimeler : "KARARINIZI, YENİLEYİN"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız