HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Nisan 2014 Perşembe Saat: 13:32

TEKİNTAŞ, MAZBATASINI ALDI

Altınordu Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti’li Engin Tekintaş mazbatasını aldı.
TEKİNTAŞ, MAZBATASINI ALDI

Altınordu Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti’li Engin Tekintaş mazbatasını aldı. 
30 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'den Altınordu Belediye Başkanı seçilen Engin Tekintaş, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.


Başkan Tekintaş, mazbatasını aldıktan sonra Altınordu Belediyesi’ne geldi. Başkan Tekintaş’ı coşkulu bir kalabalık belediye önünde karşılarken, Tekintaş, vatandaşlar ile selamlaştıktan sonra k Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
Tekintaş, Belediye Başkanı olarak yaptığı ilk konuşmada, “Bugün, Altınordu belediyemizin bu mekanında çok sorumluluğunu bildiğimiz ve bize çok ağır yük getirdiğini bildiğimiz ama inşallah hizmetlerimiz ile çalışmalarımız ile bu milletin yüzünü güldüreceğimiz hizmet dönemini devir almaktan dolayı yaşadığım mutluluğu ifade etmek istiyorum.


Biliyoruz ki, yerel yönetimler seçim çalışmalarında da ifade ettiğim gibi 24 saat esasına göre çalışma gerektiriyor. Hele Ordu Büyükşehir olduktan sonra 20 belediyenin 20’sinide AK Parti tarafından gösterilen adayların seçilmesi dolayısıyla mazeretsiz çok özel hizmetler ile halkımızın beklentisine cevap verilmesi gereken bir süreci başlatıyor. Bu sorumluluğun hissiyatını da yaşayarak önce halkımızla bir teşekkür bir birlikte olma, Ordu’daki bir güzellikleri paylaşma adına bir süreci birlikte yaşayacağız. Ama yarını yok. Bu günden itibaren hizmetlerimizin başlayacağını, hazırlıklarımızın başlayacağını düzenlemelerin yapılacağını, bu şehirde hem idari olarak hem hizmet olarak hem de yerel hizmet olarak çok önemli bir dönemi başlatacağımızı ifade etmek isterim. Biz birlikte başardık inşallah birlikte başaracağız. Biz şeffaf, milletimizin taleplerine her zaman cevap verebilen, ama adil olacağımızı ifade ediyoruz. Bir muameleyi kime nasıl uyguluyorsan 186 bin nüfusa da aynı uygulayacağız” dedi.

“İLK İŞİMİZ OTOPARK OLACAK”


İlk olarak ekibini oluşturacağını belirten Başkan Tekintaş, “Burada her idarenin kendi işini yürütebileceği ekip oluşturma hakkı vardır. Onu kullanacağız. Ben otopark ile çok iddialı şeyler söyledim. İlk işimiz otopark olacak. Rutin işlerde devam edecek. Hemen onun arkasından büyük projeler ile ilgili adımları atmaya devam edeceğiz. Bu yolar araçların, kaldırımlar yayaların bu sistemi oturtacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : TEKİNTAŞ, MAZBATASINI, ALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız