HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 11:03

“CHP DEVRİMLERİN VE DEĞİŞİMİN PARTİSİDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun CHP’nin kuruluşunun 94. Yıldönümü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaparak,  “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetinden sonra ikinci büy
“CHP DEVRİMLERİN VE DEĞİŞİMİN PARTİSİDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun CHP’nin kuruluşunun 94. Yıldönümü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaparak,  “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetinden sonra ikinci büyük eseri olan CHP kuruluşunun 94. Yıldönümünü büyük bir onur ve gururla yaşıyoruz.” dedi. Torun mesajında şunları kaydetti: “Çatısı altında olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi, ulusal mücadelenin, demokrasinin, laikliğin, çağdaşlığın adıdır. Devrimlerin ve değişimin partisidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu olan Partimiz, ilkeleriyle ve tarihi misyonu ile Türk milletine umut olmaya devam edecektir.”dedi.

 “İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BU KARANLIKTAN KURTULUŞUN REÇETESİ CHP’DİR”

 Cumhuriyetin ve kurucu değerlerin büyük bir tehdit altında olduğunu söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “İçinde bulunduğumuz bu zor zamanlar, 95 yıl öncesinden daha zor değildir. Bugün ülkemizde ekonomide, iç ve dış siyasette, yargıda ve toplumsal yaşamın tüm alanlarında yaşanan krizleri aşabilecek, bozulan adaleti yeniden tesis edecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Yaşadığımız bu karanlıktan kurtuluşun reçetesi CHP’dir. Cumhuriyet Halk Partisinin her neferi, Büyük Önder Atatürk’ün devrimci ruhunu taşımakta, onun ilke ve devrimlerinin ışığında yürümektedir. Ulusal mücadeleyle doğan CHP’nin ve tüm üyelerinin hedefi dün olduğu gibi bugün ve yarın da Cumhuriyeti ve kazanımlarını, korumaya ve yaşatmaya devam etmek, Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık yarınlara taşımak olacaktır.”dedi.

 “CHP İNANDIĞI DOĞRULARIN UĞRUNDA MÜCADELESİNE DEVAM EDECEKTİR”

 Cumhuriyet Halk Partisinin inandığı doğrular uğruna yürüttüğü mücadelesinden asla vazgeçmeyeceğini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Cumhuriyetimiz için, tam bağımsızlığımız ve özgürlüğümüz için, laikliği, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü ve çağdaşlaşmayı sonsuza kadar savunmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle; partimizin kuruluş yıldönümünde başta kurucumuz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İsmet İnönü’yü, tüm mücadele arkadaşlarını, önceki Genel Başkanlarımızı minnetle  ve şükranla anıyor, birlikte mücadele verdiğimiz dava arkadaşlarıma, partimize gönül veren tüm yurttaşlarımıza, partimizin kıymetli üyelerine,  sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.  

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız