HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ocak 2018 Cuma Saat: 09:50

OGC, İYİ PARTİYİ AĞIRLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İYİ Parti Ordu İl ve İlçe Başkanlıkları ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’yi  ziyaret ettiler. OGC Başkanı Recep Aydın ve basın mensupları tarafından karşılanan
OGC, İYİ PARTİYİ AĞIRLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İYİ Parti Ordu İl ve İlçe Başkanlıkları ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’yi  ziyaret ettiler.

OGC Başkanı Recep Aydın ve basın mensupları tarafından karşılanan İYİ Parti heyeti, burada basın mensuplarının mesleki sorunlarına dikkat çektiler.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut, yaptığı açıklamada; “Basın mensupları yılın 365 günü ve 7/24 mesai mefhumu gözetmeden çalışan insanlardır. Gazeteciler, yılın her iklim koşulunda kar, yağmur, tipi, boran, sıcak, soğuk demeden fedakarca çalışarak topluma ayna tutarlar.

Bizlerde bunun bilincinden hareketle İYİ Parti olarak basın camiamızla partimizin çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürme gayreti içerisinde olacağız. Eksiklerimiz, hatalarımız, noksanlıklarımız olacaktır. Öz eleştirilere, doğru tavsiyelerinize her zaman ihtiyaç duyacağız. Basın camiamızla aynı mesai çizgisi içerisinde olmaktan memnuniyetimizi ifade ederek, ilimizde çalışan bütün gazeteci kardeşlerimizin gününü kutlamak istedik” dedi.

İYİ Parti Altınordu Merkez İlçe Başkanı Şenol Pazar’da, Ordu basınının Anadolu basını içerisinde çıtayı en üst seviyeye çıkaran illerden biri olduğunu söyleyerek, bu gücün bilinciyle Ordu basının bütün donanımlarından istifade etmenin gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.

OGC Başkanı Recep Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İYİ Parti heyetine siyasi platformdaki çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Semra GENÇOSMANOĞLU)

Anahtar Kelimeler : OGC, İYİ, PARTİYİ, AĞIRLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız