HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 09:02

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

* İYİ PARTİDE gözler 4 Mart' da yapılacak il kongeresinde... * Başkanlık divanı yönetıcileri ile ilçe başkanları hafta sonu toplanarak kongereye hazırlık çalışmalarını değerlendirdiler...
“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

ORDU İYİ Parti' de ilçe kongrelerinin tamamlanmasıyla birlikte gözler  4 Mart' da yapılacak il kongresine çevrildi.

İYİ Parti kurucu İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut “İktidara giden yolda yapılması gereken işleri teker teker  tamamlıyoruz. Genel Merkezin ve Partimizin Sayın Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendinin vermiş olduğu görevi Allah’ın izniyle delegelerimizin de teveccühü ile il kongresini yaparak,  Orduda ki  yasal kongre sürecini tamamlayacağız.” dedi.

 Kongrelerini tamamlayan İYİ Parti İlçe Başkanları ve İl Divanı yöneticileriyle birlikte hafta sonu toplantı yapan İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut  şu açıklamayı yaptı:

 "3 AYDA ÖRGÜTLENDİK"

 "Görevlendirme yazısını aldıktan sonra işe koyulduk. Yaklaşık 3 ay gibi kısa sürede ilimiz genelinde  19 ilçede teşkilatlanma çalışmalarımızı yaptık. Kongre kararının alındığı tarih itibariyle kuruluşu tesçillenen10  ilçemizde ilçe kongreleri tamamlandı. Diğer ilçelerimizde teşkilatlanma ve kongre çalışmalarını devam ediyor.

Kısa zamanda kongresi yapılamayan ilçelerimizde de  kongrelerimizi yapacağız. Allah’ın izniyle 4 Mart’ta yapacağımız il kongresi ile  Ordu'da artık hiç ara verilmeyecek secim ve partimizi anlatma çalışmalarına geçeceğiz.

Bizim için seçim olacakmış olmayacakmış, erken olacakmış veya zamanında olacakmış önemli değil. Biz yarın seçim olacak gibi çalışacağız. Birlik beraberlik içerisinde, kırmadan, dökmeden, sesimizi yükseltmeden kimseyi ötekileştirmeden ve kimseye hakaret etmeden halkımızın tamamını kucaklayacak anlayışla herkese gideceğiz ve başarıya inşallah ulaşacağız" diye konuştu.

 "GENEL BAŞKANIMIZIN SÖYLEMLERİ İLE SİYASET YAPACAĞIZ"

 Biz kimin ne dediğine ve ne yaptığına bakmadan genel başkanımızın söylemleriyle, partimizin kucaklayıcı ilkeleriyle siyaset yapacağız ve önümüze bakacağız diyen Başkan Av. Tevfik Karabulut açıklamasını  şöyle sürdürdü:

 “Genel başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi diyor ki; “İYİ Parti bir kardeşlik hareketidir. İYİ Parti bir kucaklama hareketidir. Nefretin, bağrışmanın hüküm sürdüğü kara bulutları dağıtmak için buradayız. Senin dilin ne demedik, senin inancın ne diye sormadık. “Ne olursan gel” diyen Mevlana misali toplumun her kesimine kucak açtık. Sizlere düşen görev il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle bu kucaklaşmayı yurdun dört bir köşesinde sağlamak olacaktır. Sizlere düşen görev liyakat sahibi her insanımıza partimiz içinde bir yol açmak olacaktır” şeklinde konuştu.

 Ordu İYİ Parti İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut açıklamasının son bölümünde, İYİ Parti’nin Türkiye’ye iyi geleceğini dolasıyla Ordu’ya iyi geleceğini ifade ederek açıklamasını İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’in de ifade ettiği gibi; “Türkiye’nin İYİ olması için önce bizler İYİ olacağız. Kuruluşumuzda olduğu gibi bu sevgi mabedine katılmak ve milletine hizmet etmek için, kapımıza gelen milyonlarca vatandaşımız olacak. Her birini kucaklayacak, her birini dinleyeceğiz. Ve samimi duygularla bu ülkeye hizmet etmek isteyen herkesi İYİ Parti çatısı altına davet edeceğiz.” sözleriyle tamamladı. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “BİRLİKTE, BAŞARACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız