HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Mart 2018 Pazartesi Saat: 09:06

MITT’TE EN BÜYÜK STANT TÜRKİYE’NİN

Geçtiğimiz günlerde 52. ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası’nda etkin bir şekilde tanıtımı yapılan Türkiye, bütün kültürel değerleriyle şimdi de Moskova’da.   Rusya’nın en büyük ve en önemli turizm buluşması Moskova Ulus
MITT’TE EN BÜYÜK STANT TÜRKİYE’NİN

Geçtiğimiz günlerde 52. ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası’nda etkin bir şekilde tanıtımı yapılan Türkiye, bütün kültürel değerleriyle şimdi de Moskova’da.

 

Rusya’nın en büyük ve en önemli turizm buluşması Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı (MITT) 13 martta 25’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

 

Sezona yönelik yeniliklerin ortaya çıktığı, yeni trendlerin belirlendiği, sektör yöneticilerinin fikir alışverişinde bulunduğu, iş bağlantılarının yapıldığı en büyük turizm platformlarından biri olan Fuarda en büyük tanıtım standı Türkiye’nin

 

İlk kez düzenlendiği yıldan bu yana Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında aralıksız temsil edilen Türkiye, bu yıl bin 254 metrekarelik standı ile Fuarın en büyük katılımcısı.

 

Dev Türkiye standının açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş yapacak. Bakan Kurtulmuş, Fuar kapsamında turizm profesyonelleriyle önemli görüşmeler gerçekleştirecek.

 

Geçtiğimiz yıl Rusya’da faaliyet gösteren turizm profesyonelleri tarafından yapılan değerlendirmeye göre,  kültürel ve enformasyona yönelik etkinlikler, profesyonel çalışma imkanları ve tasarım açısından  “En İyi Tanıtım Yapan Destinasyon (Ülke)” ödülüne layık görülen Türkiye standı bu yıl da iddialı.

 

Bölge ve destinasyon tanıtımının ön planda tutulduğu Türkiye standı, kuzeyden güneye, doğudan batıya Anadolu’nun zengin kültürel birikiminin yansıtıldığı yedi adadan oluşuyor. Türk Hava Yolları ile birlikte, 29 sektör kuruluşu ve 12 özel işletme de Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında etkinlikler gerçekleştirecek.

 

Anahtar Kelimeler : MITT’TE, EN, BÜYÜK, STANT, TÜRKİYE’NİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız