HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2016 Cuma Saat: 08:43

“EĞİTİMLER BOŞA HARCANAN VAKİTLER DEĞİLDİR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi” konusunda Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin yönetim kadrosuna yönelik eğitim semineri düzenlendi.
“EĞİTİMLER BOŞA HARCANAN VAKİTLER DEĞİLDİR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi” konusunda Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin yönetim kadrosuna yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca organize edilen ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim dalından Doç. Dr. Saim Ocak tarafından verilen seminere, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek, Oski Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Müdürleri ile ilçe belediyelerinin yetkilileri katıldı.

Seminer öncesinde açılış konuşmasını yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, düzenlenen eğitimlerin önemine vurgu yaparak; “Bu eğitimler, çalışanların her daim gelişimlerine ve çalışma hayatlarındaki değişikleri takip etmelerine yardımcı olacaktır” dedi.

Katılımcılara seslenen Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu; “Bu eğitimler boşa harcanan vakitler değil, çalışanlarımızın hayatına verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Bizim için personellerimizin iş sağlığı ve güvenliği önemli. Verilen görevlerin kaide ve kurallara uygun yapılması, özellikle ağır iş yapan birimlerin bu konulara daha çok önem vermesi gerekiyor. Ağır işlerde çalışan işçilerin ağır iş kazaları geçirdiklerinde ya da uzuvlarını kaybettiklerinde bunun vicdani boyutları da çok önemlidir. Biz yöneticilerin bunlara çok dikkat etmesi gerekmektedir. Düzenlenen her eğitim, çalışanın gelişimine katkı sağlamaktadır” dedi.

Doç. Dr. Saim Ocak ise iş sağlığı ve güvenliği konusunun önemine dikkat çekerek; “Hangi işi yaparlarsa yapsınlar, bütün çalışanların fiziksel, zihinsel ve sosyal refahlarının mümkün olan en yüksek düzeye çıkarılmasını ve burada tutulmasını hedefliyoruz” diye konuştu. Doç. Dr. Saim Ocak, seminerde çalışanların iş sağlığı ve güvenliği kültürünün oluşturulması, hukuksal görev ve sorumlulukların neler olduğu, iş sağlığı ve güvenliği alanında alınması gereken tedbirler konularında eğitim verdi. (Haber Merkezi)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız